Ce a făcut Diana Șoșoacă, fără mască, în prima zi la Parlament. ”Aici e groapa cu hiene”

Ana Anitoiu 21.12.2020, 15:16
Ce a făcut Diana Șoșoacă, fără mască, în prima zi la Parlament. ”Aici e groapa cu hiene”

Diana Șoșoacă și-a preluat mandatul de senator, luni, dar nu așa cum au făcut toți colegii ei, de-a lungul timpului. Politiciana care face parte din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a ocupat fotoliul în Parlament fără să poarte mască de protecție și făcând un gest incredibil, însoțit de o declarație pe măsură.

Ce a făcut Diana Șoșoacă, în prima zi la Parlament

Dincolo de faptul că nu a purtat o mască de protecție, în contextul pandemiei de coronavirus, proaspăta senatoare AUR Diana Șoșoacă a făcut o transmisiune live pe platforma de socializare Facebook, cu telefonul mobil, direct din Senat. După consultările ce au avut loc la Cotroceni, Şoşoacă a precizat că are o adeverinţă medicală ce îi permite să nu poarte o mască.

”Suntem în plen, în Senatul României. Aşa cum am promis, o să vedeţi tot ce este aici. Hai să vă arăt un pic sala. Pe noi ne-au pus între PSD şi PNL. Se păstrează câte un loc liber între parlamentari pentru a se respecta regulile. Interesant. Când intri, trebuie să semnezi condica, nu se mai strigă catalogul”, a spus Diana Şoşoacă, la începutul transmisiunii live pe Facebook.

Ce a primit Diana Șoșoacă, în prima ei zi la Parlament

Totodată, Diana Șoșoacă a povestit în timpul transmisiunii live pe Facebook că a primit, la începutul mandatului ei, un laptop, un set cu pix şi stilou ”foarte elegant”, regulamente şi Constituţia.

În transmisiunea de pe Facebook, Diana Șoșoacă a mai povestit ce documente a semnat pentru a-și prelua mandatul. Ea a prezentat sala fără să uite să filmeze și tavanul, precum și pe alți senatori, pe care i-a prezentat urmăritorilor ei drept ”o grămadă de oameni pe care i-ați văzut la televizor”.

Ce a facut Diana Sosoaca, fara masca, in prima zi la Parlament. Aici e groapa cu hiene
Diana Sosoaca

Ce a spus Diana Șoșoacă despre colegii ei din Parlament

De asemenea, Diana Șoșoacă a dezvăluit cum vede ea Senatul României și cum își privește colegii. Mai exact, senatoarea AUR consideră că a intrat într-o ”groapă cu hiene”. În plus, ea a avertizat că ”pentru cei care nu fac față stresului chiar va fi o perioadă foarte stresantă”. Totuși, despre sala Senatului a spus că ”e foarte frumoasă”. ”Am mai fost p-aicea”, a precizat ea.

”Dacă cineva a spus că am venit în groapa cu lei s-a înșelat. Am venit în groapa cu hiene. Parlamentul ăsta e locul în care nimic nu rămâne secret. Totul se aude, totul se înregistrează”, a spus Diana Șoșoacă, în timp ce se înregistra cu telefonul mobil.

Cine este Diana Șoșoacă

Proaspăta senatoare AUR, Diana Iovanovici-Șoșoacă, este o avocată care s-a remarcat după ce s-a asociat cu mesaje prin care a protestat față de măsurile ce au fost impuse de autorități pentru combaterea pandemiei de coronavirus. Ea a reușit să-l reprezinte pe IPS Teodosie, în dosarul împotriva autorităților, cu ocazia pelerinajelor din această toamnă.

Însă, avocata Diana Șoșoacă a devenit foarte recent membru al partidului naționalist Alianța pentru Unirea Românilor. De fapt, n-au trecut nici măcar două luni de când și-a depus candidatura, deși deja ocupă o funcție importantă în Parlament. Vezi aici cum a ajuns, de fapt, Diana Șoșoacă membru AUR!

Urmăriți Impact.ro și pe