EXCLUSIV

Diagnostic crunt pentru Natașa Raab, celebra Coana Chiva din reclama la lactate. ”Nu pot merge și de abia vorbesc”. EXCLUSIV

Carmen Andrei 12.01.2022, 22:15

Vești cumplite pentru fanii actriței Natașa Raab (68 de ani) sau Coana Chiva, cum e cunoscută din reclama tv la lactate. Artista, care de trei ani se luptă cu o boală autoimună, a primit recent încă o veste alarmantă din partea medicilor: „Sufăr de Parkinson. D-abia pot pronunța cuvintele, îmi tremură rău de tot corpul, d-abia vorbesc și nu pot merge”, ne-a mărturisit artista, în exclusivitate pentru impact.ro.

Natașa Raab: „Vă rog mult, nu mă uitați! Vă doresc tuturor un an nou binecuvântat!”

Natașa Raab se confruntă cu grave probleme de sănătate, în ultima vreme. După boala autoimună, care i-a afectat vorbirea și memoria, medicii i-au pus artistei încă un diagnostic crunt:

„Sunt foarte bolnavă, am Parkinson atipic, tremur foarte rău, nu pot nici să merg, d-abia vorbesc, nu mai pot pronunța deloc cuvintele. Iau tratament, însă boala aceasta nu se vindecă. Nu pot să mai filmez, profesional nu știu ce aș mai putea face, la starea mea de sănătate”, ne-a spus, cu mare greutate în exprimare, Natașa Raab.

Actrița, care a avut un rol memorabil în telenovela de succes „Inimă de țigan” (Acasă TV), le-a transmis un gând bun, la început de an, admiratorilor:

„Vă mulțumesc că mă sunați, că mă întrebați de sănătate. Le transmit admiratorilor, prin intermediul dumneavoastră, multă sănătate și un an nou binecuvântat! Vă rog, nu mă uitați!”

Natașa se simte singură, după decesul soțului ei, care i-a fost alături, la bine și la greu, preț de 38 de ani:

„Mi-am pierdut toată familia, pe soțul meu, medicul Vlad Guțul, și pe fratele meu. Soțul meu a murit acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă.

De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declașat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu greutate”, ne mărturisea artista, într-un alt interviu pentru impact.ro.

Diagnostic crunt pentru Natașa Raab, celebra Coana Chiva din reclama la lactate
Natașa Raab este celebra „Coana Chiva”

Natașa și-a idolatrizat soțul, postând un mesaj sfâșietor, pe conturile sociale, după decesul bărbatului adorat: „Iubitul meu, al meu soţ, care a plecat şi m-a lăsat singură, Tati al meu”.

Vara trecută, Natașa Raab a filmat un nou spot publicitar, deși d-abia putea vorbi: „M-am chinuit să pronunț corect „Prea bun, prea ca la țară!”

Deși starea sa de sănătate este precară, iată că firma de lactate care i-a adus un plus de popularitate nu a pus nicidecum punct colaborării cu actrița aflată la necaz. Dimpotrivă, echipa a bătut la ușa casei Natașei Raab, din Craiova, oferindu-i, vara trecută, suportul necesar filmărilor unui nou clip publicitar:

„Eu am încheiat reclama, apar la final, și zic „Prea bun, prea ca la țară!”. Am înregistrat cuvințele, am tras mai multe duble, ca să pronunț corect, repetasem și înainte să vină.

Nu merg la logoped, am fost profesoară de dicție, singură îmi fac exercițiile, ca să vorbesc mai bine. Probabil va fi tăiat la montaj ce nu e bun sau vor uni cadrele. Mai vin ceva bănuți din asta, pentru medicamente”, ni se mai confesa Natașa Raab. Înainte de a deveni actriță, ea a fost una dintre cele mai frumoase fotomodele ale Epocii de Aur.

Urmăriți Impact.ro și pe