Augustin Viziru a avut parte de reacții neașteptate odată cu venirea la „Ferma”: „De unde până unde atâta entuziasm pentru Augustin”

Andreea Bisinicu 20.10.2020, 17:17
Augustin Viziru a avut parte de reacții neașteptate odată cu venirea la „Ferma”: „De unde până unde atâta entuziasm pentru Augustin”

Augustin Viziru a avut parte de reacții neașteptate odată cu venirea la „Ferma”: „De unde până unde atâta entuziasm pentru Augustin?” Cine a spus asta și ce cred ceilalți concurenți despre fratele lui Lucian Viziru.

Ce reacții au avut colegii de la „Ferma” când l-au văzut pe Augustin Viziru

Anda Adam și Bogdan Stoica au părăsit competiția „Ferma” la sfârșitul săptămânii trecute. Au fost zile grele. Cu tensiuni, cu durere și efort suprasolicitant. La capătul unui duel dur, cei doi au acceptat înfrângerea. Artista și luptătorul s-au întors acasă, la familiile care-i așteptau cu dor.

Și când totul părea bine, liniștea din „Fermă” iar a fost zdruncinată. Marți, 20 octombrie, o nouă vedetă se alătură fermierilor. Despre cine este vorba? Nimeni altul decât actorul Augustin Viziru. 

În timp ce unii se vor bucura să-l vadă, alți concurenți nu își vor ascunde nemulțumirea și uimirea legate de alegerea producătorilor emisiunii de a-l aduce la „Ferma”, potrivit celor de la Libertatea.ro

Unul dintre colegii de platou care se miră de venirea fratelui lui Lucian Viziru este Elena Chiriac. „De unde până unde atâta entuziasm pentru Augustin?”, spune ea. Conflictul pornit săptămâna trecută între Gabriel Toader și ceilalți concurenți continuă și acum! „Încă fierb la ei. Aștept să văd ce iese din fiecare”, susține Gabi Toader.

Augustin Viziru a avut parte de reacții neașteptate odată cu venirea la „Ferma” „De unde până unde atâta entuziasm pentru Augustin”
Augustin Viziru a avut parte de reacții neașteptate odată cu venirea la „Ferma” „De unde până unde atâta entuziasm pentru Augustin”

Ce a făcut Augustin Viziru, înainte să revină la „Ferma”

După eliminarea lui Bogdan Stoica și a Andei Adam, în echipa de vedete de la Ferma „Orășeni vs. Săteni” și-a făcut apariția Augustin Viziru. Surprinzători pentru mulți dintre fanii show-ului difuzat de Pro Tv, prezența mezinului familiei Viziru a fost deja anticipată.

Mai multe surse indică faptul că Augustin va câștiga Ferma. Deocamdată, suntem la etapa în care fostul finalist al emisiunii a intrat în cursă.

Înainte de a se alătura găștii de la Ferma „Orășeni vs. Săteni”, Augustin Viziru și-a încărcat bateriile alături de cel mai de preț cadou din viața sa. Pe 7 august, actorul și-a serbat ziua de naștere. A fost un eveniment însemnat pentru că Augustin a schimbat prefixul. Sărbătoarea de 40 de ani a fost una perfectă pentru noul concurent Ferma. Alături i-a fost Maria, fiica sa.

Ce-a-făcut-Augustin-Viziru-înainte-să-revină-la-Ferma
Ce-a-făcut-Augustin-Viziru-înainte-să-revină-la-Ferma

Cine va noul fermier șef de la „Ferma”?

Sosirea lui Augustin Viziru poate reprezenta o nouă șansă pentru el. Va reuși actorul să se adapteze în casă sau totul se va complica și mai tare? Vor exista tensiuni între concurenți? Care este părerea Elenei Chiriac despre actor?

Deschiderea plicurilor lăsate de cei doi concurenți eliminați va aduce o nouă surpriză. Pe cine au desemnat Anda Adam și Bogdan Stoica?

Cine a fost propus pentru rolul de fermier șef? Cine îi va fi ales adversar și cum va arăta proba? Cine se ceartă și cine ajunge la capătul puterilor? Telespectatorii vor afla toate astea marți, 20 octombrie, de la 21.30, numai la PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe