Cum arată soția lui Andrei Stoica de la Ferma. A fost pusă în ipostaze umilitoare

Ana Anitoiu 18.10.2020, 14:51

Soția lui Andrei Stoica de la emisiunea ”Ferma. Orășeni versus săteni” de la Pro TV este splendidă. Însă, femeia, cu care el are trei copii, a fost pusă în ipostaze umilitoare.

Cum arată soția lui Andrei Stoica de la Ferma

Soția lui Andrei Stoica de la ”Ferma. Orășeni versus săteni” este o femeie splendidă. Ea a apărut alături de întreaga familie, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Andra Stoica a vorbit despre botezul fetiței lor, dar și despre nunta pe care au plănuit-o.

”Mai aveam puțin și îi făceam botezul atunci când îi rupeam și turta. A fost dificil. A trebuit să tot așteptăm, că ne-am gândit că se vor ridica restricțiile și vom putea face petrecerea mult așteptată, dar, din păcate, nu s-a întâmplat așa. Ne-am conformat situației și am făcut o petrecere în familie”, a spus ea.

Andrei Stoica a spus că nu a fost emoționat la botezul fetiței lui, pentru că s-a ”obișnuit”. Însă, el a precizat că el și partenera lui nu vor mai face și alți copii. ”Mi s-a împlinit visul. Avem și o fetiță. E suficient”, a spus și ea.

Andra Stoica a mai dezvăluit că pe 9 mai ar fi trebuit ca ea și Andrei Stoica să își facă nunta, după 14 ani de relație. Însă, au amânat evenimentul pentru anul viitor.

”Totul s-a amânat pentru la anul, pentru că anul acesta ne-am gândit că va fi imposibil să reușim să facem tot ce ne-am propus și să putem invita toți oamenii dragi să ne fie alături”, a mai spus ea.

Cum a fost umilită soția lui Andrei Stoica

Deși plănuiește să facă nunta cu mama copiilor lui și deși a publicat numeroase mesaje pe internet în care s-a declarat recunoscător pentru familia lui frumoasă, Andrei Stoica nu s-a ferit de anumite ipostaze, la ”Ferma. Orășeni versus săteni”.

El s-a distrat în ciubăr, alături de femei sexi în preajma lui. Viviana Sposub, Anna Lesko și Ana Maria Ababei s-au distrat în costume de baie și au încins atmosfera.

”Cu atâtea femei frumoase în preajmă, n-ai cum să te simți bine”, a comentat Andrei Stoica, spunând ulterior că o atinge pe Ana Maria Ababei, în somn.

De altfel, Ana Maria Ababei a fost filmată în timp ce s-a așezat lângă Andrei Stoica, pentru a dormi alături de el. Ea i-a mângâiat barba și i-a băgat degetele în gură. În plus, Andrei Stoica s-a lăsat masat de Anna Lesko, care s-a așezat comfortabil pe spatele lui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...