Dezvăluiri făcute la nervi de Mihai Stoica. Cine e oficialul din fotbalul românesc care ”umblă cu farduri în poșetă”

Andrei Cezar, Gabriel Peneș 07.12.2021, 09:54
Dezvăluiri făcute la nervi de Mihai Stoica. Cine e oficialul din fotbalul românesc care ”umblă cu farduri în poșetă”

Dezvăluiri incredibile făcute de Mihai Stoica la nervi. Managerul general al roș-albaștrilor a luat foc după ce coducerea lui CFR Cluj a acuzat arbitrajul din partida FCSB-UTA Arad, scor 2-1. Meme a spus despre unul dintre oficialii campioanei că „umblă cu farduri în poșetă”.

Mihai Stoica, dezvăluiri făcute la nervi despre unul dintre oficialii lui CFR Cluj: „Umblă cu farduri în poșetă”

FCSB a câștigat, duminică seara, partida cu UTA Arad, după ce a beneficiat de două penalty-uri intenst contestate atât de arădeni cât și de rivalii de la CFR Cluj. Prima lovitură de la 11 metri a fost acordată de centralul Marian Barbu, în minutul 21, la un presupus contact în careu între Octavian Popescu și unul dintre fundașii arădenilor. Iar cel de-al doilea, în minutul 80, când Valentin Gheorghe a șutat în mâna lui Medimorec, dintr-o pasă a lui Dumiter venită din afara terenului.

Cei de la CFR Cluj au ieșit la atac după meci, iar prin vocea directorului sportiv, Bogdan Mara, au acuzat arbitrajul de viciere de rezultat. „Nu am explicaţii. Sunt dezgustat. FCSB este ajutată de arbitri”, a spus oficialul campioanei.

Replica celor de la FCSB nu s-a lăsat așteptată. Mihai Stoica a avut o reacție extrem de dură la adresa lui Mara.

Mie mi se pare dubios că Mara umblă cu farduri în poșetă, la el prin oraș. E un nimeni pe stradă! Dacă pe Balaj îl mai ascult, ce spune Mara nu pot să comentez”, a răbufnit Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Gigi Becali dă de pământ cu oficialii de la CFR Cluj: „Să urle ăia de la CFR cât vor. Când noi eram furați de ce nu se țipa atât?”

Gigi Becali a lansat un atac fără precedent la adresa rivalei CFR Cluj. Finanțatorul roș-albaștrilor le-a transmis ardelenilor că au câștigat de mai multe ori titlul de campioni cu ajutorul arbitrilor, astfel că nu sunt în măsură să discute despre arbitraj.

Vă spun sincer că îmi pare rau de băiatul ala, Balint, atât. În rest, nu mă interesează de nimeni. Să urle ăia de la CFR cât vor ei, dar și cei care țin cu ei. Prea s-au invățat ca CFR să fure și FCSB să fie furată. Câte campionate am pierdut eu din cauza arbitrilor? De ce nu s-a urlat așa? Aseară mai era un pic și era înmormântare peste tot. Oriunde mă uitam, toți comentau că echipa mea a câștigat cu arbitrii.

Hai că vă spun pe rând. La primul gol a fost cot în piept, la revedere și 11 metri. Iar la al doilea gol nu a iesit mingea afară cu toată circumferința. Ce atâtea comentarii? Dar când noi eram furați de ce nu se țipa atât? A ajuns Becali acum hoțul hoților?

Bravo lui Balint! Ăia ai lui au jucat bine. Dar prea își dădeau viața pe teren cu noi. Zici că erau în finala Ligii Campionilor. Și vreau să vă mai zic ceva de VAR. Cât am țipat eu să aducem VAR-ul în România. Dar chiar și așa tot ne validau golurile”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Urmăriți Impact.ro și pe