Delia şi Loredana Groza, primul conflict. Ce au avut cele două de împărţit, toată lumea a aflat

Iancu Andreea 20.11.2021, 14:11
Delia şi Loredana Groza, primul conflict. Ce au avut cele două de împărţit, toată lumea a aflat

O nouă ediţie de Bootcamp X Factor, a fost difuzată la Antena 1, iar Loredana a fost cea care a luat cele mai importante decizii în cadrul emisiunii de seara trecută. Deși lucrurile au fost destul de așezate în restul edițiilor de Bootcamp, Delia și Loredana Groza au fost protagonistele unei discuții mai aprinse, ducând astfel la primul conflict. Cele două jurate au discutat pe seama unuia dintre concurenții de pe scenă și au ajuns la o decizie neașteptată.

Motivul pentru care Delia și Loredana Groza au ajuns la primul conflict de la X Factor

Loredana Groza și-a completat echipa pentru etapele următoare. Astfel, din cei 12 concurenți selectați în urma audițiilor, jurata X Factor a așezat pe scaun doar trei persoane: Nick Casiaro, Andrei Calancea și Ștefan Doyle. Cu toate că a ajuns la o decizie clară, Loredana Groza și colega sa Delia au ajuns la primul conflict de la X Factor. Cele două jurate au reușit totuși să ajungă la o înțelegere.

Fiecare dintre cei 12 concurenți au trecut prin analiza juraților și au ocupat un scaun pentru a trece în etapa următoare, în funcție de deciziile Loredanei. Jurata a fost cea care și-a conturat echipa cu care va merge să îi înfrunte pe colegii săi în duelul talentului de pe scena X Factor. Pentru că, la un moment dat, Monica Silaghe i-a luat locul Omei Jali, între Delia și Loredana a izbucnit un conflict.

Delia și Loredana Groza, primul conflict
Oma, concurenta de la X Factor care a trecut în echipa Deliei

Oma Jali, din echipa Loredanei în echipa Deliei

Decizia Loredanei a stârnit revoltă, iar colega sa a luat o hotărâre neașteptată, în ciuda regulamentului din emisiune. Delia a decis să o ia pe Oma în echipa ei și să formeze un grup cu ea. Artista a solicitat schimbarea regulilor competiției de talente și a făcut o mutare importantă pentru următoarea etapă.

Monica Silaghe a atras simpatia publicului și a juriului cu piesa „Hush Hush” de la Pussycat Dolls. Show-ul concurentei, în care a apărut inițial într-o rochie lungă și apoi a rămas într-o ținută lejeră, a fost unul spectaculos. După prestație, Loredana a întrebat și publicul înainte de a face schimbul între Oma Jali și Monica Silaghe.

O femeie pentru o femeie. Este alegerea mea și mi-o asum și mă bucur foarte mult că am ocazia să am în fața mea atâtea talente, a spus Loredana când a decis să-i ofere Monicăi un scaun.

Delia nu s-a putut abține și a reacționat imediat ce Lori a anunțat că renunță la Oma. Mentorul care anul acesta are în grijă grupurile a recunoscut că și-ar dori ca Oma să facă parte dintr-un grup și a solicitat o schimbare a regulilor competiției. După ce a primit aprobarea, Delia a gândit rapid un grup format din Oma, dar și din Majii, concurentul din urmă fiind și el eliminat de Loredana în aceeași seară.

O vreau eu. Putem să facem un grup pentru că te vreau eu. Hai să facem ceva împreună. Te rog! Nu pleca!, i-a spus Delia concurentei eliminate de Loredana.

Dacă vă surâde ideea, avem puțin timp la dispoziție, a precizat Delia pentru a-i convinge pe cei doi.

Avem un grup. Au o energie comună undeva, a concluzionat Delia după ce a primit acceptul de la Oma și Majii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...