Greşeala făcută de Andra şi Cătălin Măruţă în ultima fotografie postată pe internet. Au fost imediat taxaţi

Badea Violeta 11.11.2021, 08:02

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt extrem de activi pe rețelele de socializare, acolo unde postează atât lucruri ce au legătură cu viața profesională, cât și cu cea personală. Însă ultima imagine publicată pe Instagram de cântăreață i-a scandalizat pe fani. Iată ce au remarcat internauții.

Cum s-au fotografiat Andra şi Cătălin Măruţă

Andra şi Cătălin Măruţă sunt împreună de 15 ani și par la fel de îndrăgostiți ca la început. Cei doi au împreună doi copii superbi, pe David și Eva.

Deși sunt ocupați cu creșterea acestora și au o viață profesională activă, cele două vedete nu uită nici de momentele în doi.

Zilele trecute, Andra şi Cătălin Măruţă au făcut o plimbare în parc, iar cântăreața a importalizat momentul și a decis să împărtășească cu fanii săi bucuria imensă pe care o simte.

„Iubirea înseamnă să te plimbi de mână cu el sau ea prin parc și la 15 ani de la primul sărut!”, este mesajul postat de îndrăgita solistă în dreptul fotografiei.

Andra si Catalin Maruta, fara masca de protectie

Andra şi Cătălin Măruţă, criticați pentru că nu poartă mască de protecţie

Printre aprecieri au existat și câteva critici. Anumite persoane au remarcat imediat că cele două vedete nu țin cont de măsurile impuse de autorități.

Concret, Andra şi Cătălin Măruţă nu purtau masca de protecție, în ciuda faptului că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus. Conform regulilor, acest accesoriu este obligatoriu în toate spațiile închise și deschise, adică inclusiv pe stradă.

„Din cate stiu eu si afara este obligatoriul purtarea masti de protectie! #Covid19”

„Am o intrebare, dragilor sunteti vaccinati impotriva covid 19? 😷”, au fost doar câteva dintre comentariile publicate de internauți.

Cum a fost cerută Andra în căsătorie

Andra și Cătălin Măruță și-au unit destinele în anul 2008, dar puțină lume știe cum a fost îndrăgita cântăreață cerută în căsătorie de prezentatorul tv. Artista a dezvăluit totul la Românii au Talent, sezonul 11, cum a primit inelul de logodnă de la partenerul ei de viață.

„Acolo am primit inelul de logodnă la Veneţia. Da, pe gondolă. Nu, a fost romantic. A luat două pahare de şampanie, a luat o şampanie, gondolierul ne cânta.

Nu mai ştiu, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoţionată şi când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoţionată am fost… A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor”, a povestit Andra.

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe