Detalii uimitoare din culisele împăcării dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Cadoul fabulos pe care l-a primit fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 08.10.2021, 08:43

Au ieșit la iveală detalii din culisele împăcării dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a primit un cadou fabulos de la milionarul chinez, iar fiul lui a reușit să o impresioneze cu un gest simplu.

Motivul despărțirii dintre Monica Gabor și Mr. Pink

Conform unei surse apropiate Monicăi Gabor, în timpul relației cu Mr. Pink, fosta soție a lui Irinel Columbeanu era tot timpul sub controlul partenerului ei, care o monitoriza în permanență. Ea avea voie să meargă la cumpărături doar la un supermarket de lux din zonă unde el cunoștea toți angajații sau să le facă online.

”Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul n care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a mai spus aceeași persoană pentru Playtech.ro.

Detalii uimitoare din culisele impacarii dintre Monica Gabor si Mr. Pink. Cadoul fabulos pe care l-a primit fosta sotie a lui Irinel Columbeanu
Mr Pink si Monica Gabor

Cum a impresionat-o fiul lui Mr. Pink pe Monica Gabor

Însă, se pare că după despărțire, Monica Gabor a revenit la sentimente mai bune pentru Mr. Pink și a decis să se întoarcă în locuința lui luxoasă din Malibu. Fiul milionarului chinez a impresionat-o cu un gest simplu.

 ”Vreau ca tot tu să fii mama mea de aici”, i-a spus copilul Monicăi Gabor, potrivit unei persoane apropiate vedetei care a făcut dezvăluirea pentru Playtech.ro.

Valoarea locuinței lui Mr. Pink este evaluată la 3,5 milioane de dolari. Aceasta are printre altele: saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie cu mobilă din lemn masiv și o piscină înconjurată de palmieri.

Ce a primit Monica Gabor de la Mr. Pink

Imediat ce s-a întors în locuința lui Mr. Pink, Monica Gabor a primit de la milionarul chinez cheile de la limuzina lui în valoare de 200.000 de euro, semn că afaceristul este gata să-i acorde încredere, dar și mai multă libertate.

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu s-a întors la școală, în clasa a noua. Ea se numără printre copiii cu cele mai bune rezultate, vorbește limba angleză perfect, are multe activități exra-școlare și scrie o carte despre viața familiei sale.

”Pentru ea, Monica a rămas în America. Cel mai mult o interesează viitorul Irinucăi, pe care în România nu o mai așteaptă mare lucru”, a mai spus pentru Playtech.ro o persoană apropiată Monicăi Gabor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...