Monica Gabor și Mr. Pink s-au împăcat. Cum a fost surprinsă Irinuca, fiica vedetei

Badea Violeta, Cosmin Chelu 04.10.2021, 16:25

Despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink a șocat pe toată lumea. Deși cei doi formau un cuplu de ani buni, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a șters toate fotografiile cu actualul partener de viață. Totuși, vedeta s-a decis să-i mai acorde o șansă afaceristului. Iată gestul care a dat-o de gol.

Monica Gabor s-a întors la Mr. Pink

În iulie 2021, Monica Gabor a luat o decizie radicală. La vremea aceea, vedeta a părăsit domiciliul conjugal și s-a refugiat la sora sa, în Dubai, acolo unde Ramona Gabor este stabilită de mai bine de 10 ani.

Mai mult, vedeta a șters toate fotografiile cu Mr. Pink și toată lumea s-a gândit că relația ei cu afaceristul a ajuns la final. În plus, apropiații șatenei au făcut dezvăluiri despre stilul de viață pe care aceasta îl avea în SUA. Unul mult mai modest decât se știa.

„Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge. Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul n care ajungea în România.”, spuneau o persoană apropiată vedetei, citată de playtech.ro.

Recent, Monica Gabor surprinde din nou. Vedeta a publicat o imagine pe Instagram în care apare Mr. Pink, fiul lui și fiica ei, Irina. Aceștia se distrează împreună în timp ce joacă baschet. Fanii au rămas înmărmuriți și nu știu ce să mai creadă. De asemenea, frumoasa șatenă a mai publicat câteva fotografii cu fiul miliardarului la un festival din SUA, unde Irina a participat în calitate de voluntar.

Monica Gabor si Mr Pink
Monica Gabor si Mr Pink

Monica Gabor și Mr. Pink sunt împreună de 10 ani

După divorțul de Irinel Columbeanu, frumoasa șatenă s-a stabilit în SUA și și-a refăcut viața alături de Mr. Pink. Cei doi sunt împreună de zece ani și locuiesc împreună cu cei doi copii pe care îi au din casătoriile anterioare.

Fata Monicăi Gabor și a lui Irina Columbeanu s-a mutat de puțină vreme în America, dar s-a adaptat perfect la noua sa viață. Copilul stă lângă mama lui cu acordul lui Irinel Columbeanu, care a rămas în relații bune cu fosta soție.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...