Noi veşti despre starea lui Irinel Columbeanu. Cum se simte după ce a ajuns la spital: „Nu poate vorbi”

Stan Filon, Diana Timișoreanu 24.09.2021, 16:10
Noi veşti despre starea lui Irinel Columbeanu. Cum se simte după ce a ajuns la spital: „Nu poate vorbi”

Au apărut vești noi despre starea de sănătate a lui Irinel Colmbeanu, după ce s-a aflat că acesta suferă de coronavirus. Cel care a sunat pentru a chema cât mai repede ambualnța a fost chiar fostul om de afaceri, care nu s-a simțit deloc bine în ultimele zile.

Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu, după ce s-a infectat cu coronavirus

Astfel, Irinel Columbeanu a ajuns de urgență la Spitalul județean Ilfov, acolo unde medicii au constatat că bărbatul s-a infectat cu coronavirus. Starea de sănătate a sa este una destul de bună, fiind internat într-un salon normal, neavând nevoie să fie ventilat mecanic.

Vedeta a recunoscut și pare că regretă că nu și-a căpătat imunitate în fața virusului cu ajutorul vaccinului, ci a fost nevoit să se îmbolnăvească pentru a câștiga ceva arme împotriva temutului virus. Acesta are un mesaj foarte clar pentru cei care nu cred că boala este atât de gravă precum spun autoritățile.

Noi vesti despre starea lui Irinel Columbeanu
Noi vesti despre starea lui Irinel Columbeanu

”Virusul există și este foarte pervers și înșelător”

“Confirm! Bafta unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat, până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de Covid 19, ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect. Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, a declarat Irinel Columbeanu pentru ciao.ro.

Și un bun prieten de-al său a încercat să ia legătura cu Irinel Columbeanu, însă nu a putut, atunci când a dorit. A primit, totuși un mesaj. ”Acum am vorbit cu el. De fapt, nu poate vorbi, dar mi-a confirmat că are, din păcate COVID-19. Mi-a scris într-un mesaj că deocamdată este bine, dar că este internat. (…). Da, mă tem pentru Irinel Columbeanu. Nu mai este chiar tânăr, are și niște probleme de sănătate, probleme cardiace plus acea pareză făcută cu mulți ani în urmă. Se poate vedea și pe mersul lui că nu s-a recuperat complet de la acea pareză, o mână nici nu o folosește tocmai bine. Așa că, e normal, mă tem pentru el și mă rog să îi fie bine”, a declarat pentru fanatik.ro Nicușor Stan, un investitor din zona Otopeni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...