Detalii şoc despre soţia lui Benone Sinulescu. De ce nu vrea să accepte ajutorul pentru îndrăgitul artist

Ioana Bucur 12.07.2021, 17:09
Detalii şoc despre soţia lui Benone Sinulescu. De ce nu vrea să accepte ajutorul pentru îndrăgitul artist

Detalii șocante au ieșit la lumină despre soția lui Benone Sinulescu. De ce nu vrea să accepte ajutorul pentru îndrăgitul artist, care, după spusele fostului său impresar, s-ar zbate între viață și moarte.

Detalii şoc despre soţia lui Benone Sinulescu

Este război în toată regula între soția lui Benone Sinulescu și prieteni ai artistului. Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, Traian Ilea a făcut mărturisiri șocante despre starea lui „Nea Beni”, dezvăluind că apropiații au ajuns să îi ceară ajutorul lui Raed Arafat.

„În clipa de față, am căutat şi am ajuns să discutăm cu Raed Arafat. A încercat să ne ajute cu contactul cu specialiştii din România. S-a ajuns la cardiologul domnului Benone, care stabilise mai multe probleme pe care le are maestrul. Acum are o arteră astupată 80%, iar una coronară astupată complet. Se încearcă aducerea la Timișoara pentru a fi operat de domnul Gaspar”, a spus Traian Ilea, prieten cu artistul, la emisiunea „La Măruţă”.

Potrivit acestuia, soția lui Benone Sinulescu s-ar opune transferului artistului la Timișoara, susținând că a luat legătura cu o clinică din străinătate și refuzând chiar soluțiile propuse de Raed Arafat.

„Soţia dânsului se opune celor din acest departament de urgenţă, nu vrea să fie dus la Timişoara. Ea spune că a luat legătura cu o clinică din străinătate. E a doua oară când ea se pune paravan în fața stării de sănătate. Conform legii, fiecare decide pentru el, nu familia. Doamna nu mai dă informaţii presei, nu lasă pe nimeni. L-a refuzat şi pe domnul Arafat care i-a pus la dispoziţie cei mai buni specialişti. Benone Sinulescu trebuie operat. Soția deja nu îl mai protejează… Nu are probleme şi boli, nu este îngrijit.

Când a ajuns la Arad, era total deshidratat. După 3-4 ore era deja pe picioare. Ce ne spune treaba asta? L-am văzut personal, ultima oară, acum 1 an. De 3-4 luni nu mai vorbesc cu el, i-a luat soția telefoanele. Avea probleme și atunci, dar medicii îl rugau să îi curețe venele. A spus că se va opera la Arad, dar nu a mai ajuns. Am aflat de la diverse persoane că era programat la operație pe 15 iulie în Timișoara.

Vorbeam săptămânal cu el. Dar de o lună și jumătate, aproape două, nu ne-a mai răspuns. Am aflat din alte surse că nu se simte prea bine. Acum s-a ajuns aici… Dacă ne aude, îi dorim tot binele din lume. Să nu fie supărat pe nimeni, lumea îi vrea doar binele. Să nu fie supărat pe acţiunile astea. Eu m-am consultat cu Ionuţ Pavel, am insistat şi să îl sun pe maestrul Beni și nu răspundea. Apoi am aflat că urma să fie operat. Am fost speriaţi. A fost într-un spital de îngrijiri paleative”, a mărturisit Traian Ilea, prieten cu artistul, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Benone Sinulescu
Benone Sinulescu

Elena Sinulescu, primele informații despre starea de sănătate a artistului: „A răspândit în presă informații nedocumentate false, defăimătoare”

În contextul valului de dezvăluiri, soția lui Benone Sinulescu a reacționat vehement, explicând, într-o postare pe Facebook, care este, de fapt, starea de sănătate a artistului, precizând că acesta nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu ar fi dorit să fie internat.

„În urmă cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată. În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat.

Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Bârzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital”, a scris Elena Sinulescu, pe pagina de Facebook a soțului său.

Mai mult, Elena Sinulescu a afirmat că fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, a răspândit în spațiul public informații false despre Benone Sinulescu.

„În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicita acordul, a răspândit în presă informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijește pe „Nea Beni”. Se dovedește că Beni pe bună dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta”, a mai scris soția artistului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...