EXCLUSIV

Cine nu vrea să-l aducă pe Benone Sinulescu la Urgență în București. ”Situația e critică, ea ia toate deciziile”. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu, Ana Anitoiu 10.07.2021, 14:47

Benone Sinulescu nu mai este lucid, iar toate deciziile referitoare la îngrijirea sa medicală sunt luate de o altă persoană. Surse apropiate cântărețului au dezvăluit pentru Impact.ro cine este aceasta și ce se întâmplă în prezent cu artistul.

”Benone Sinulescu nu mai este lucid”. Cine decide pentru el

Potrivit surselor Impact.ro, persoana care ia deciziile cu privire la îngrijirea medicală a lui Benone Sinulescu este soția artistului. Cântărețul nu s-ar afla într-un spital cu condițiile ce îi sunt necesare în prezent.

„Benone nu mai este lucid, situația lui este critică, soția lui ia toate deciziile, nu vrea să-l aducă la București, la Urgență. Nu beneficiază de medici buni”, au declarat sursele Impact.ro, care au folosit cuvinte și mai dure. Pe scurt, cuvintele folosite de persoanele cu care reporterii noștri au vorbit au fost ”Îl lasă să moară acolo”.

Cine nu vrea sa-l aduca pe Benone Sinulescu la Urgenta in Bucuresti
Benone Sinulescu

Elena Merișoreanu, despre Benone Sinulescu

Cântăreața Elena Merișoreanu a declarat pentru impact.ro că nu știa că Benone Sinulescu se află într-o stare atât de gravă. Artista a spus că artistul nu s-a plâns niciodată în public și se străduia întotdeauna să îi facă pe colegii săi să râdă la concerte. Vezi AICI mai multe detalii despre probleme de sănătate ale lui Benone Sinulescu!

„Îmi pare rău, nu am știut că e atât de bolnav! Este un om demn de tot respectul. Niciodată nu s-a plâns în public că îi este greu, că îl doare ceva sau că e bolnav. Tot timpul la concerte îi făcea pe colegi să râdă, făcea o atmosferă extraordinar de frumoasă. Avea o supărare că nu avea stradă asfaltată. În rest tot timpul râdea și spunea glume. Este un om care a ajutat multă lume. Un suflet bun! El mi-a compus prima piesă când eram eu copilă. După cum știm cu toții eu mi-am început carieră în muzică la vârstă de 16 ani. Îmi pare rău să aud asemenea vești! Îl respect pe el că om și artist. Mă rog să își revină, să se însănătoșească „, a spus Elena Merișoreanu.

Ce s-ar putea întâmpla cu averea lui Benone Sinulescu

Benone Sinulescu nu are copii, astfel că unicul său moștenitor ar putea fi un nepot.  Fanii lui se roagă ca starea lui de sănătate să se îmbunătățească.

Sâmbătă, un fost impresar al lui Benone Sinulescu a transmis că artistul se află în stare gravă, internat într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad. În urmă cu câteva zile, cântărețul a fost găsit căzut în casă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...