Benone Sinulescu, în stare deosebit de gravă la spital. Artistul se zbate între viață și moarte, a fost găsit căzut în casă

Ana Anitoiu 10.07.2021, 14:16

Benone Sinulescu se află într-o stare deosebit de gravă la un spital. Artistul se zbate între viață și moarte, după ce în urmă cu câteva zile a fost găsit căzut în casă.

Benone Sinulescu este în stare critică la spital

Un fost impresar al cântărețului, Ionuț Pavel, care a lucrat în ultimii șapte ani cu artistul, a lansat un strigăt de ajutor pentru salvarea vieții lui Benone Sinulescu. El a atras atenția că Nea Beni se ală într-o clinică de îngrijiri paleative unde nu are parte de ajutorul de care ar avea nevoie.

”Împreună cu mai mulți prieteni ai artistului, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că în clipa aceasta Benone Sinulescu se află într-o stare foarte gravă, și se stinge fără un ajutor de specialitate într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad”, a transmis fostul impresar al lui Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu, in stare deosebit de grava
Benone Sinulescu

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Benone Sinulescu. ”Moartea lui poate interveni oricând”

Aceeași persoană a explicat că starea de sănătate a cântărețului a început să degenereze în urmă cu un an. Rămas izolat după izbucnirea pandemiei de coronavirus, Benone Sinulescu nu a putut ajunge la specialistul de care avea nevoie.

”Când în sfârșit, aflat într-o stare gravă, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timișoara, acesta a tras un semnal de alarmă și a spus că Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza înfundării arterei carotide și care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment.

După schimbarea medicației, starea lui Nea Beni părea că se poate îmbunătății dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult (valori ale tensiunii și de 20 cu 10), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai rău, dar s-au înșelat. Nea Beni a fost găsit joi inconștient, căzut în casă”, a mai transmis fostul impresar al artistului.

El a adăugat că, în ciuda stării grave în care se află, Benone Sinulescu nu a fost dus la un spital de urgență, ci la o clinică de îngrijiri paleative din apropierea Aradului unde nu există condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate. Acolo artistul nu poate face un RMN sau o electroencefalogramă, iar agentul folosește cuvinte dure când vorbește despre evoluția stării de sănătate a artistului.  ”O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile”, a menționat fostul impresar.

Urmăriți Impact.ro și pe