Irina Loghin, declaraţie neaşteptată despre Benone Sinulescu. Ce s-a întâmplat între cei doi cântăreţi: “Nu am mai vorbit”

Iancu Andreea 12.07.2021, 08:44
Irina Loghin, declaraţie neaşteptată despre Benone Sinulescu. Ce s-a întâmplat între cei doi cântăreţi: “Nu am mai vorbit”

Benone Sinulescu, unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară din România, trece printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce starea sa de sănătate s-a agravat recent și a necesitat internarea în spital. Artistul se confruntă cu o problemă medicală gravă, având artera carotidă înfundată. Vestea că bunul său prieten se află în impas a făcut-o pe Irina Loghin să reacționeze, celebra cântăreață oferind o declarație neașteptată despre Benone Sinulescu. Aceasta a mărturisit ce s-a întâmplat între ea și artist.

Irina Loghin, declarație despre Benone Sinulescu. „Nu am mai vorbit”

Lumea artistică din România speră la o minune după ce vestea că Benone Sinulescu a ajuns în spital i-a cutremurat pe mulți dintre cunoscuții artistului. Cântărețul a fost internat la Spitalul Județean Arad, după ce, în urmă cu doar câteva zile, el a fost găsit inconștient în casa sa, potrivit informațiilor furnizate de fostul impresar al artistului. După ce „nea Beni” a ajuns inițial la un centru de îngrijiri paliative din Arad, acesta a fost transferat la Spitalul Județean din localitate, conform libertatea.ro.

Vestea i-a îngrijorat pe cei care îl cunosc pe Benone Sinulescu, inclusiv pe Irina Loghin, o bună prietenă și colegă a artistului, care a făcut și o declarație neașteptată despre cântăreț. Celebra interpretă de muzică populară, în vârstă de 82 de ani, a aflat despre starea colegului său și a precizat că își dorește ca acesta să își revină. Din păcate, cei doi artiști nu au mai reușit să vorbească de mai bine de doi ani de zile, mai cu seamă că pandemia a făcut ca evenimentele artistice să fie întrerupte luni bune.

Nu am mai vorbit de vreo doi ani cu Benone Sinulescu. Dar am aflat că nu este prea bine de la un coleg de-al nostru din ansamblul Ciocârlia. Tot ce îmi pot dori este ca Benone să se vindece, să se facă bine. Sper că acesta este doar un episod, să treacă peste el. Sper să îl ajute Dumnezeu să treacă peste acest hop. Eu sper să se facă bine, să ne revedem. Din păcate, el e departe, la Arad, de aceea nu ne-am mai văzut atât de des în ultimii ani. Ne mai vedeam doar la cântări, a declarat Irina Loghin pentru fanatik.ro.

Irina Loghin, declarație neașteptată despre Benone Sinulescu
Artistul Benone Sinulescu se confruntă cu probleme grave de sănătate

Ce spune Saveta Bogdan, o altă prietenă de-ale artistului

Mai mulți colegi de breaslă de-ai lui Benone Sinulescu îi transmit gândurile lor bune cântărețului, printre aceștia numărându-se și Saveta Bogdan. Interpreta de muzică populară îl consideră pe „nea Beni” unul dintre cei mai mari artiști din România, însă vestea că bunul său prieten se confruntă cu probleme de sănătate a întristat-o. Aceasta a explicat faptul că Benone Sinulescu a ajuns să se mute la Arad după ce în țara noastră au fost impuse măsuri împotriva răspândirii coronavirusului.

El pentru mine este un exemplu în muzică, face parte din generația de aur a folclorului românesc și mi-ar părea rău să se întâmple ceva rău. Am luat legătura cu un prieten de familie și mi-a spus că, într-adevăr, l-a găsit inconștient, a declarat Saveta Bogdan, în exclusivitate, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...