Detalii ireale! S-a aflat de ce nu poate Laurențiu Reghecampf să divorțeze de Anamaria Prodan: ‘Totul este o strategie’

Ioana Bucur 14.07.2021, 21:31
Detalii ireale! S-a aflat de ce nu poate Laurențiu Reghecampf să divorțeze de Anamaria Prodan: ‘Totul este o strategie’

Povestea de dragoste a ajuns la final? Detalii ireale ies la iveală despre despărțirea anului. De ce nu poate, de fapt, Laurențiu Reghecampf să divorțeze de Anamaria Prodan. Șirul minciunilor a ajuns la final.

De ce nu poate Laurențiu Reghecampf să divorțeze de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a erupt în momentul în care soțul său a confirmat pentru jurnaliști că mariajul lor a luat sfârșit și că cei doi se îndreptă spre divorț. Ca o leoaică, impresara s-a mobilizat și a început o campanie uriașă de promovare a imaginii „familiei perfecte” pe care nimeni și nimic nu o poate despărți.

Ei bine, se pare că acel „nimeni” ar fi o o tânără superbă, fotomodel cunoscut în lumea bună din România și care ar avea la activ câteva idile cu bărbați potenți financiar. Florentina Raiciu i-ar fi furat inima antrenorului, între ei nefiind vorba despre o simplă aventură, ci ar trăi o adevărată poveste de dragoste ce ar dura de ceva timp.

Însă, așa cum a confirmat divorțul, la fel l-a infirmat. Laurențiu Reghecampf s-a pus într-o situație mai mult decât stânjenitoare, când și-a schimbat complet declarațiile, susținând că, de fapt, nici nu se pune problema despărțirii de Anamaria Prodan.

„Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot!

De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru SpyNews.ro.

Ce spune despre divortul de Anamaria Prodan
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

„Cum poate cineva să creadă ei mai sunt împreună?!”

Însă adevărul se pare că este cu totul altul. Surse apropiate cuplului au declarat, în exclusivitate pentru jurnaliștii de la Playsport.ro, care ar fi adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu poate să divorțeze de Anamaria Prodan.

„Cum poate cineva să creadă ei mai sunt împreună, dacă Laur a fost în Deltă cu alte femei? Totul este o strategie lor. Nu, nu mai formează un cuplu, dar de dragul aparențelor au decis să rămână căsătoriți.

Oricum nu pot divorța în acest moment, pentru că nu pot depune actele în România, ci numai în America, acolo unde s-au căsătorit. Propunerea de a face acest compromis a fost a Anei, iar Reghe a acceptat. A avut, însă, și o condiție. Ca Ana să nu mai facă nicio declarație în presă pe marginea aceastui subiect.

Vă asigur, însă, că nu vor mai putea să se țină mult timp de această strategie, adevărul va ieși la lumină. Tensiunile și certurile dintre ei sunt imense.

Ana face presiuni uriașe, ba îl manipulează cu copiii, ba amenință că își face rău, ba că va dezvălui secrete despre Reghe, pentru ca mai apoi să redevină iubitoare. Va obosi și ea la un moment dat să tragă pentru această căsătorie, nu poți să lupți la nesfârșit de unul singur.

Nu se va termina bine, vă garantez. Ana nu știe să piardă și nu acceptă să piardă”, a spus un apropiat al celor doi, pentru Playsport.ro.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, evz.ro publica imagini din escapada lui Reghe în Delta Dunării, unde ar fi petrecut câteva zile în compania unui bărbat grizonat și a două femei „foarte tinere și botoxate”, dezvăluia un barcagiu. Antrenorul a făcut eforturi uriașe pentru a-și ascunde identitatea, iar când și-a dat seama că a fost recunoscut, Reghe și-a făcut bagajele și a părăsit localitatea Letea încă de la miezul nopții.

Urmăriți Impact.ro și pe