Anamaria Prodan, adevărul despre amanta lui Laurenţiu Reghecampf. Ce spune despre Florentina Raiciu: “O singură dată”

Antonia Iacobescu 03.07.2021, 15:10
Anamaria Prodan, adevărul despre amanta lui Laurenţiu Reghecampf. Ce spune despre Florentina Raiciu: “O singură dată”

Anamaria Prodan a decis să vorbească pentru prima dată despre presupusa amantă a soțului său, Laurențiu Reghecampf. În ultimii ani, s-a tot speculat că antrenorul ar avea o relație extraconjugală cu Florentina Raiciu. Tot scandalul a izbucnit, după ce Gigi Becali a afirmat că Reghe ar înșela-o pe Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, primele declarații despre amanta lui Laurenţiu Reghecampf

În urmă cu două săptămâni, Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Prodanca, printr-o declarație scurtă și succintă. În schimb, impresara a mărturisit că nu există niciun divorț și că lucrurile merg de minune în căsnicia lor.

Într-o intervenție prin Skype la emisiunea GSP, Anamaria Prodan a oferit unele detalii despre Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta a explicat că toate zvonurile au pornit de la Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera declara că Reghe are amantă de 8 ani și că i-a făcut salon de înfrumusețare în Capitală.

‘Totul a început din ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut și au apărut tot felul de nume de femei. Cu amantă de 8 ani, că Anamaria Prodan are și ea pe cineva. Am mii de mesaje și toată lumea pune câte o întrebare. Toți mă întreabă… Familia este ok.

Eu nu sunt femeia care a stat la mâna unui bărbat. Nu există că l-am luat de bărbat ca să am mașini sau altceva. (…) E jenant că în 2021 mai avem discuții de genul acesta. Că are amantă de 8 ani și nevastă-sa doarme, stai că a furat averea familiei și a făcut nu știu cui salon. El era atunci antrenor la Steaua. Unde erau ăia 10-20 de mii de dolari pe care îi dădea… cum o cheamă?! Florentina, nu știu…’, a declarat Anamaria Prodan.

A negat că o cunoaște, dar a făcut-o praf

Florentina Raiciu a fost asistentă tv la Antena Stars și a pozat în Playboy. În cercurile mondene din Capitală s-a speculat că blonda sexy ar fi amanta lui Reghe de ani buni.

Anamaria Prodan a mărturisit că ea nu o cunoaște pe Florentina Raiciu, însă nu a ezitat să o facă praf în mod indirect.

‘Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… Nu există! Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta.

Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e. Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Nu știu dacă cineva mă judecă. Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise… Ce fel de om ar trebui să fie Laurențiu Reghecampf? Eu nu am văzut nimic ca să zic că a avut dreptate Becali’, a mai adăugat Anamaria Prodan, la Gsp Live.