Laurențiu Reghecampf nu a mai suportat. Ce spune soţul impresarei Anamaria Prodan despre divorţ

Badea Violeta 03.07.2021, 20:14
Laurențiu Reghecampf nu a mai suportat. Ce spune soţul impresarei Anamaria Prodan despre divorţ

Apar noi detalii despre scandalul presupusului divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan! Antrenoul s-a decis să rupă tăcerea și să lămurească toate speculațiile apărute în presă în ultima vreme despre despărțirea de celebra impresară, Anamaria Prodan. Iată ce spune soţul impresarei Anamaria Prodan despre divorţ!

Laurențiu Reghecampf nu a mai suportat

Laurențiu Reghecampf este o fire foarte discretă, care și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor. Celebrul antrenor s-a remarcat întotdeauna prin performanțele pe care le-a avut pe plan sportiv, fiind unul dintre cei mai importanți jucători de fotbal pe care i-a dat țara noastră.

Acum, Reghe este antrenor și nu-și dorește să fie implicat în niciun scandal. Acesta s-a hotărât să vorbească despre tot ceea ce scrie în presă, deoarece familia sa este extrem de afectată. Laurențiu Reghecampf nu a mai suportat și s-a decis să spună tot adevărul despre presupusul divorț de impresara Anamaria Prodan.

În mass-media au circulat tot felul de informații, iar acestea nu i-au picat deloc bine antrenorului român. Presa a scris că Laurențiu Reghecampf o înșeală pe soția sa. Presupusa amantă este o blondă extrem de sexy, care a pozat în revista pentru adulți Playboy și chiar a lucrat pentru o perioadă în televiziune, ca asistentă TV la Antena 1. Antrenorul neagă toate aceste acuzații și a făcut mai multe mărturisiri în exclusivitate pentru Spynews.

„Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot!

De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii. Familia Reghecampf Prodan a muncit pe brânci o viață iar dumneavoastră puneți în ziare asemenea prostii care sunt menite să distrugă imaginea, demnitatea și integritatea noastră. Repet. Este ultimul avertisment către dumneavoastră. Scoateți aceste mizerii și de astăzi fără probe evidente nu îmi mai distrugeți sistematic viața dacă aveți puțin respect și omenie.

Familia noastră este una integră și serioasă. Unde aceste mizerii scrise de presă nu au ce să caute. Sunt mâhnit căci în această țară nu există o umbră de respect față de oamenii care au făcut ceva notabil pe pământul asta! Să vă fie rușine! Față de copiii mei și față de toată familia mea”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf pentru aceeași sursă.

Laurentiu Reghecampf nu a mai suportat
Laurentiu Reghecampf nu a mai suportat

Ce spune soţul impresarei Anamaria Prodan despre divorţ

Laurențiu Reghecampf neagă faptul că ar avea o amantă și este foarte furios pe cei care îi aduc astfel de acuzații. Mai mult decât atât, presa l-ar fi surprins în compania a două domnișoare botoxate în Delta Dunării. Antrenorul susține că nimic din ceea ce s-a scris nu este adevărat.

„Nu am niciun fel de legături cu aceste femei! Nu am cum să vorbesc despre ele pentru că nu le cunosc. Cum aș putea să comentez ceva despre ele? Dar nu vă gândiți că poate au și ele familie? Poate au și ele acasă pe cineva? Cum să le băgați în astfel de scandaluri? Le împroșcați și pe ele cu noroi. Nu aveți respect față de femei. Față de copii. Față de societate. Pentru că lumea crede ce citește”, a mai spus Laurențiu Reghecampf, citat de Spynews.

Urmăriți Impact.ro și pe