Detalii din culisele emisiunii Vocea României de la PRO TV! Ce nu s-a văzut, atunci când fata lui Adi Minune a cântat în fața juraților

bogdan 23.09.2019, 12:33
Detalii din culisele emisiunii Vocea României de la PRO TV! Ce nu s-a văzut, atunci când fata lui Adi Minune a cântat în fața juraților

Seara de vineri s-a încheiat cu o mare surpriză pentru telespectatorii PRO TV! Pe scena de la Vocea României a urcat Adriana Simionescu, fata lui Adi Minune, care a reușit să impresioneze jurații, dar și publicul. Detalii uimitoare care nu s-au văzut, atunci când tânăra s-a aflat pe scenă și imagini cu prestația artistică a ei, dar și cu imagini cu reacția surorii ei, în materialul următor!

Ce nu s-a văzut când Adriana Simionescu, fata lui Adi Minune, a cântat pe scena Vocea României

Adriana Simionescu, fata cea mică a lui Adi Minune, și-a încercat norocul și a venit la Vocea României pentru a-și arăta aptitudinile artistice. Vineri seara, 20 septembrie, ea a reușit să strângă aplauze și să ajungă în echipa lui Brenciu.

Adriana Simionescu, în echipa lui Horia Brenciu. Tânăra și-a ales juratul la Vocea României
Adriana Simionescu, în echipa lui Horia Brenciu

În momentul în care Adriana a cântat în fața juraților și a telespectatorilor PRO TV, sora ei, Karmen, o susținea din culise. Prestația Adrianei a emoționat-o atât de mult pe Karmen, încât aceasta a fost surprinsă cu lacrimi pe obraji.

Karmen și-a susținut sora la Vocea României. Momentul a emoționat-o!
Karmen și-a susținut sora la Vocea României

Fiica lui Minune a reușit să-l impresioneze pe Horia Brenciu, care a întors scaunul imediat. Și ceilalți jurați au fost impresionați de momentul oferit de Adriana.

“Ce îți spune Adriana Simionescu?”, l-a întrebat imediat Irina Rimes pe Horia Brenciu, care inițial nu și-a dat seama că a ales-o în echipa lui pe fiica lui Adi Minune.

“Un nume care se poate mândri că este în echipa lui Brenciu”, a răspuns el, dar Irina a continuat.

Ce i-a reproșat Irina Rimes colegului ei, Horia Brenciu

“Are un tată celebru… Un tată pe care îl cunoști (…) Se cunosc personal?, a întrebat-o jurata de la Vocea României pe Adriana, iar reacția ei a venit imediat: “Cred că da”.

“Rușine să-ți fie că nu știi numele lui de familie”, i-a reproșat Irina Rimes colegului ei.

Adriana Simionescu a trăit mari emoții pe scena de la Vocea României, reușind să-și îndeplinească o mare dorință. “Am vrut să arăt lumii că premiile mele, lucrurile pe care le-am făcut au fost făcute de mine și nu de numele lui (…) Mereu mi-am dorit să ajung la Chirilă în echipă, dar întotdeauna am spus că dacă o să ajung aici o să-l aleg pe Brenciu“, a mărturisit ea.

Adriana Simionescu, pe scena de la Vocea României. Tânăra a ajuns în echipa lui Brenciu
Adriana Simionescu, pe scena de la Vocea României

“Mulțumesc! Nu ma satur sa va mulțumesc pentru susținerea pe care pe care mi-o arătați inca! #vocearomaniei is my new religion. #AdrianaSimionescu #newlife #newchapter #newera #safievoce @horiabrenciu my new mentor”, a fost mesajul Adrianei, postat pe o rețea de socializare, pentru fanii ei.