Ce se întâmplă cu Tiberiu Albu, la 5 ani de când a câștigat Vocea României. Dezvăluiri neaștepte despre show-ul de la PRO TV

Ioana Nechifor 20.09.2019, 12:48
Ce se întâmplă cu Tiberiu Albu, la 5 ani de când a câștigat Vocea României. Dezvăluiri neaștepte despre show-ul de la PRO TV

În 2014, numele lui Tiberiu Albu s-a făcut pentru prima dată auzit publicului. A fost momentul în care el a participat la Vocea României și a reușit să pună mâna pe marele premiu. Tânărul care a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă mărturisea la vremea respectivă că a crezut că visează și voia cu ardoare să își continue cariera pe care a început-o. Ce s-a întâmplat cu el la cinci ani de când a câștigat trofeul și ce dezvăluiri face despre show-ul de la PRO TV, în materialul următor!

Cum i s-a schimbat viața lui Tiberiu Albu, câștigătorul de la Vocea României

A trăit emoțiile emisiunii de la PRO TV, a urcat pe scenă și a dat tot ce a avut mai bun, iar Tiberiu Albu a reușit să convingă juriul, dar și publicul. În anul 2014, el a fost marele câștigător Vocea României.

La cinci ani de la aceată experiență, tânărul a acordat un interviu în care a povestit cum i s-a schimbat viața de la acel moment.

„S-a schimbat pe toate planurile, cu Vocea României a fost și un nou început. După câștigarea concursului, am descoperit o lume nouă, plină de posibilități muzicale și nu numai.

Ușor nu a fost și nu este nici acum, dar eu consider că m-am maturizat foarte mult, am devenit mult mai prezent și responsabil și am învățat să îmi asum deciziile luate indiferent de rezultatul pe care l-au avut.”, a declarat Tiberiu Albu, potrivit site-ului protv.ro.

Tiberiu Albu, alături de antrenorul său de la Vocea României, Tudor Chirilă. Tânărul a câștigat în 2014 emisiunea de la PRO TV
Tiberiu Albu, alături de antrenorul său de la Vocea României, Tudor Chirilă

Antrenor la Vocea României i-a fost Tudor Chirilă. Timpul care a trecut de când a câștigat marele premiu al show-ului de la PRO TV l-a ajutat pe Tiberiu să se familiarize mai mult cu ceea ce se întâmplă pe piața muzicală de la noi.

Ce a ajuns să facă acum câștigătorul de la Vocea României

„Au trecut 5 ani de la câștigarea concursului Vocea României și abia acum am reușit să înțeleg în mare tot peisajul. E bine să ai așteptări de la tine, dar trebuie să fii conștient de tot ce se întâmplă în jurul tău ca lucrurile să se poată mișca.”, a mai spus Tiberiu Albu.

În prezent, Tiberiu merge mai departe pe drumul pe care l-a început în urmă cu cinci ani. Muzica rămâne în continuare marea lui pasiune. Acesta a devenit artist independent, iar recent și-a lasant prima piesa în română (Printre priviri) pe canalul meu de youtube.

La 5 ani de când a câștigat Vocea României, Tiberiu Albu este azi un artist independent. El lucrează la o nouă piesă
La 5 ani de când a câștigat Vocea României, Tiberiu Albu este azi un artist independent

„Lucrez la următoarea piesă, care va fi în engleză. Am reușit să întâlnesc oameni care îmi sunt aproape de suflet ca direcție muzicală. Vreau să experimentez cu genuri și stiluri diferite pentru a înțelege mai bine abilitățile mele vocale și a-mi alimenta dorința de a compune.

Pentru că, vă spun din suflet, nu e ușor deloc să fii artist independent, trebuie să rămâi constant în tot ceea ce faci”, a mai spus acesta pentru site-ul PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe