EXCLUSIV. Detalii de ultimă oră despre Nicolae Duduianu. Ce se întâmplă cu el în pușcărie, după ce s-a spus că a murit

Diana Dumitrache 05.08.2020, 11:15
EXCLUSIV. Detalii de ultimă oră despre Nicolae Duduianu. Ce se întâmplă cu el în pușcărie, după ce s-a spus că a murit

După ce s-a vehiculat în presă că tatăl lui Florin Mototolea a murit la aflarea veştii că fiul său a fost ucis în plină stradă, iată că apar noi informaţii.

EXCLUSIV! Nicolae Duduianu nu a murit în închisoare

Florin Mototolea, cunoscut şi Emi Pian, a fost ucis luni spre marţi noaptea în urma unui joc de barbut. Acesta a ajuns la spital, cu mai multe plăgi înjunghiate, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Imediat au apărut în presă informaţii cărora tatăl interlopului ar fi făcut infarct la aflarea veştii.

Zvonurile sunt false! Nicolae Duduianu va participa la înmormântarea fiului. Acesta a obţinut permisie de şase ore pentru a-şi conduce fiul pe ultimul drum.

Membrii clanului Duduianu au ajuns în această dimineaţă în ţară şi au fost direct ridicaţi de mascaţi. Aceştia au fost duşi la poliţie, apoi escortaţi acasă, conform surselor noastre.

Detalii de ultimă oră despre Nicolae Duduianu. Ce se întâmplă cu el în pușcărie, după ce s-a spus că a murit
Detalii de ultimă oră despre Nicolae Duduianu. Ce se întâmplă cu el în pușcărie, după ce s-a spus că a murit

În aceste momente, trupul lui Emi Pian se află la morga spitalului Floreasca din Capitală, de unde va fi ridicat curând de familie.

Şeful clanului Duduianu, ucis pe stradă de rivalul său

Florin Mototolea a murit marţi dimineaţa, după ce a fost implicat într-un scandal care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei. Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00. Când au ajuns la fața locului au identificat mai mulți oameni implicați în scandal. Doi bărbați au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit.

Interlopul avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate. Cel care l-ar fi ucis pe interlop ar fi Ciprian Napy, membru al clanului Rinu din Chitila. 

Conform martorilor, scandalul a degenerat rapid între cele două clanuri.

„S-au înjurat 30 de secunde. Apoi s-au luat la îmbrânceli, care au mai durat alte 30 de secunde. Mai apoi, Ciprian Napy a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe Pian în gât, apoi în zona plămânilor. A vrut să se asigure că îl termină și i-a tăiat artera femurală. Totul a durat maximum un minut, nimeni nu înțelegea cu exactitate ce se întâmplă”, a declarat una dintre persoanele prezente.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...