Destinații speciale unde poți petrece vacanța de Valentine’s Day. Partenerul tău va fi impresionat

Badea Violeta 13.02.2023, 10:21
Destinații speciale unde poți petrece vacanța de Valentine’s Day. Partenerul tău va fi impresionat

Pe data de 14 februarie, românii și nu numai se pregătesc să sărbătorească Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților. Miroase deja a trandafiri și ciocolată. Totodată, magazinele se pregătesc să-și decoreze vitrinele cu inimi și panglici roșii și, bineînțeles, mulți oameni își fac bagajele pentru acea mult așteptată escapadă romantică. Iată câteva destinații speciale unde poți petrece vacanța de Valentine’s Day!

Destinații de vis pentru vacanța de Valentine’s Day

Valentine’s Day se apropie cu pași repezi. Pe data de 14 februarie ar trebui să îi arăți partenerului tău cât de mult înseamnă pentru tine. Pe scurt, ar trebui să celebrezi dragostea. Și cum o poți face mai frumos decât călătorind.

Acesta este un mod relaxant și plăcut de a-ți petrece timpul cu persoana iubită. În cazul în care te afli în căutarea unei vacanțe de Valentine’s Day, iată câteva destinații de vis din Europa pentru această perioadă. Nu vei regreta nicio clipă alegerea făcută!

  • Paris (Franța)

An de an, Parisul rămâne una dintre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă pentru a sărbători Valentine’s Day. Acest oraș minunat reprezintă, fără dar și poate, capitala iubirii și emană romantism peste tot.

Să vizitați Turnul Eiffel, Moulin Rouge, Muzeul Luvru, o cafenea din Montmartre, să vă bucurați de apusul soarelui pe Pont de l’Arts după ce ați lăsat lacătul iubirii sau să vă plimbați cu barca pe râul Sena sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le puteți face atunci când vă aflați la Paris.

Citește și Locurile în care românii vor să meargă în vacanță în 2023. Parisul a ieșit din top!

Paris
Paris
  • Veneția (Italia)

Magia și frumusețea incomparabilă a acestui oraș au făcut din Veneția una dintre cele mai bune destinații romantice din lume. O plimbare romantică cu gondola de-a lungul canalelor orașului, admirând unul dintre cele mai frumoase apusuri de soare din lume, o cină romantică la Palazzeto Pisani, o plimbare la apus prin Piața San Marco, un tur ghidat pe urmele celebrului Casanova sau, pur și simplu, o plimbare pe străzile înguste ale orașului sunt câteva dintre multele lucruri pe care le puteți face în Veneția.

  • Granada (Spania)

Granada este. fără îndoială. unul dintre cele mai frumoase orașe ale Spaniei. Acesta are o arhitectură spectaculoasă și numeroase locuri frumoase, pe care vă invităm să le descoperiți.

Odată ajunși acolo, puteți vizita grădinile Alhambra, puteți să vă plimbați pe Calle Elvira și să savurați o ceașcă de ceai la una dintre numeroasele ceainării pe care le veți găsi.

  • Lisabona (Portugalia)

Lisabona este un oraș fermecător, cu multe lucruri de văzut și de făcut. Lisabona are un centru istoric minunat, plin de clădiri în culori pastelate, localnici calzi și o viață de noapte explozivă.

Nu uitați să mâncați mâncare tradițională și să beți vinuri locale la prețuri foarte ieftine chiar în centrul orașuluii. Dacă aveți timp, puteți lua un tren pentru a explora romanticul și coloratul castel Sintra. Și, bineînțeles, nu ratați o plimbare cu tramvaiul!

Citește și În curând, nu vei mai vedea stelele de pe cer, iar totul pleacă de la oameni: se întâmplă deja în marile orașe!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...