Deşi toată lumea credea că se înţeleg de minune, adevărul a ieşit la iveală. Delia îl critică aspru pe Bendeac: „Asta e cel mai trist”

Cristian Cojocaru 19.01.2021, 15:21
Deşi toată lumea credea că se înţeleg de minune, adevărul a ieşit la iveală. Delia îl critică aspru pe Bendeac: „Asta e cel mai trist”

Mulți fani ai Deliei și ai lui Bendeac consideră că cei doi se înțeleg de minune însă, adevărul abia acum a ieşit la iveală. Delia nu a ezitat să-i aducă anumite replici critice la adresa prietenului ei, Mihai Bendeac, venind cu reproșuri pentru comediant.

Adevărul dintre Delia și Bendeac a ieşit la iveală

Una dintre cele mai apreciate artiste ale României, indiferent că este vorba despre hiturile pe care aceasta le lansează sau ca jurat al emisiunilor ”X-Factor” sau ”iUmor”, Delia este iubită de către fani. Aceasta nu a ezitat însă și i-a spus lui Bendeac ceea ce simte și opinia sa sinceră. Cei doi leagă o prietenie stabilă de mulți ani și relația dintre cei doi presupune onestitate. Nici unul dintre ei nu se feresc în a mărturisi adevărul, oricât de dur ar fi acesta, supărările nefăcând parte din ”meniul” prieteniei lor.

Este un lucru normal ca cei doi să se critice în mod public, de această dată, Delia venind cu o nouă critică pentru bunul ei prieten, Mihai Bendea. Actorul și totodată jurat la iUmor nu este criticat de Delia pentru atitudinea sa ci pentru stilul său vestimentar, stil care nu e tocmai pe placul cântăreței. Pretențiile stilistice ale Deliei se pot vedea atât în show-urile pe care aceasta le face cât și în viața de zi cu zi, lăsând loc să vină cu mențiuni despre stilul mai puțin elevat al lui Bendeac.

„Bendeac se îmbracă foarte trist. Nu e ca și când nu îî spun asta mereu. Cel mai trist, ever.”, a spus Delia într-un interviu.

Delia nu a ezitat însă și i-a spus lui Bendeac ceea ce simte
Delia nu a ezitat însă și i-a spus lui Bendeac ceea ce simte

Cei doi au un simț al umorului foarte dezvoltat

Delia a continuat să adauge faptul că acesta se îmbracă mereu la fel, alegând aceleași haine din garderoba cu aceleași croiuri. Un anume sacou pe care Bendeac l-a purtat i-a ”zgâriat retina” bunului-gust a Deliei, deși la acea vreme nu i-a putut spune ceva pentru că nu se cunoșteau la fel de bine pe cât o fac acum.

 ”Nu e o problemă că se îmbracă la fel. Dar să fii puțin mai… nici cu negru nu am nimic. Dar să nu fie jeans-ul ăla și tricoul ăla care este semi-mulat și același mereu. Cred că dacă o să îl văd cu hanorac, atunci o să îi spun că s-a reinventat. Sacou cu epoleți, foarte pe teatral și cu șnuruleț din paiețele. Atunci nu i-am zis nimic, pentru că nu ne cunoșteam foarte bine și nu eram atât de prieteni. Sacoul ăla era groaznic, era roz. Bine că nu îl mai are. L-a donat!”, a spus Delia.

Așadar, solista nu ezită să îi spună lui Bendeac atât personal cât și într-un mod public faptul că stilul actorului este unul banal, care nu îl pune în valoare. Delia este totuși ușurată de faptul că Bendeac a  început sa mai renunțe la anumite ținute din garderoba sa, ținute pe care cântăreața nu le considera deloc potrivite pentru acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe