Cine e blonda care s-a sărutat cu Bendeac. Plus: toate săruturile pătimașe de la iUmor

Daria Petrescu / 23.11.2020, 16:25
Cine e blonda care s-a sărutat cu Bendeac. Plus: toate săruturile pătimașe de la iUmor

Mihai Bendeac a surprins din nou pe scena iUmor în ediția de duminică seara, 22 noiembrie. De altfel, actorul și-a uimit de multe ori publicul cu dezinvoltura lui față de anumite concurente din show. De data asta, acesta a sărutat cu foc o blondă, în fața tuturor. Femeia, care a urcat pe scenă plină de energie și pozitivă, a avut parte de un moment pe care cu siguranță nu îl va uita prea curând.

Cine e blonda care s-a sărutat cu Bendeac pe scena iUmor

Momentul savuros s-a desfășurat la iUmor, în ediția de aseară, 22 noiembrie. Mihai Bendeac a sărutat-o în fața tuturor pe Jasmina Negrea, o concurentă care a urcat pe scena iUmor. Aceasta a susținut că are 100.000 de urmăritori pe Tik Tok unde postează mereu video-uri amuzante, fiind astfel una dintre cele mai amuzante apariții din online.

Tânăra are doar 20 de ani și este din Timișoara. Intenția ei a fost să îi ia la rost pe jurații iUmor. Mihai Bendeac a sărutat-o la iUmor pe Jasmina Negrea, care a urcat pe scenă plină de energie pozitivă și entuziasm, animându-i pe jurați.

Jasmin a făcut senzație pe scena iUmor

Delia a reacționat imediat și a susțiut că o cunoaște pe tânără.  “Jasmina a fost vânată de mine. Ea a ajuns pe această scenă la recomandarea mea. (…) și eu am simțit așa că finally ne cunoaștem. E super personaj și merită să aprofundeze treaba asta calumea și să-și dea maximum de interes pe care-l are pentru că e un material foarte bun de lucru”, a mărturisit artista la Antena 1.

„Dacă ar fi să pup pe cineva sezonul ăsta, tu ai fi”

În cadrul emisiunii, concurenta a făcut o serie de dezvăluiri interesante din viața ei. A povestit cum a fugit cu un bărbat, tot chel și cu barbă, în genul lui Mihai Bendeac. De asemenea, ea a recunoscut că își dorește foarte mult să ajungă într-un videoclip al Deliei.

„A venit cu atmosfera, a venit cu o energie pozitivă. (…) Nu am regăsit nimic amuzant în povestioara cu pretenții de stand-up comedy ale acestei fete”, a spus Cheloo.

Se pare că nu este prima oară când Bendeac și Jasmina se întâlnesc. Blonda l-a văzut pe Mihai prin Timișoara și a strigat după el, fiind complet cucerită de look-ul lui. “Nu știam dacă îți plac grasele, dar am venit pentru tine special”, i-a spus Jasmina.

„Dacă ar fi să pup pe cineva sezonul ăsta, tu ai fi”, i-a mărturisit Mihai Bendeac. Zis și făcut, Mihai Bendeac a plecat după Jasmina în culise și a sărutat-o.

Mihai Bendeac a sărutat mai multe concurente de la iUmor, de-alungul timpului

Nu este pentru prima data când MihaiBendeac face un așa gest pe scena iUmor. Actorul a oferit momente spectaculoase în fața colegilor și a publicului prezent în sală. El a fost provocat de femei extrem de frumoase, care au urcat pe scenă pentru a-și arăta talentul. Printre acestea s-au numărat o rolcată și o brunetă. Pentru cei care nu își mai amintesc momentele oferite de Bendeac, vă prezentăm mai jos un video cu cele mai tari săruturi de la iUmor.