Descoperirea făcută de procurori în telefonul preotului Visarion Alexa. Cum proceda pentru a-și atrage victimele

Badea Violeta 01.10.2022, 10:32
Descoperirea făcută de procurori în telefonul preotului Visarion Alexa. Cum proceda pentru a-și atrage victimele

Noi informații tulburătoare ies la iveală despre Visarion Alexa! Telefonul preotului acuzat că a agresat mai multe femei a fost verificat, de curând, de autorități. Procurorii au controlat dispozitivul mobil în încercarea de a găsi dovezi ale faptelor de care este acesta acuzat. Iată ce au descoperit anchetatorii!

Ce s-a gasit în telefonul lui Visarion Alexa

Un nou detaliu iese la iveală despre Visarion Alexa, celebrul preot acuzat că a agresat sexual mai multe enoriașe. Recent, anchetatorii au verificat telefonul acestuia în încercarea de a găsi dovezi ale faptelor de care acesta este acuzat.

Potrivit unor surse din anchetă, pe dispozitivul acestuia au fost găsite o parte dintre mesajele pe care preotul le-a trimis victimelor. Se pare că Visarion Alexa folosea aplicația Telegram pentru a le scrie femeilor.

Acolo, preotul încerca să le vadă, din nou, pe enoriașe după ce le-ar fi abuzat. Acum, procurorii vor să descarce toate aceste conversații din telefonul lui Visarion Alexa pentru a le pune cap la cap. În telefonul preotului s-ar fi găsit, de altfel, și câteva mesaje și imagini cu prima victimă care a depus plângere împotriva lui, transmite TVR2.

Citește și Preotul Visarion Alexa o ia pe urmele lui George Buhnici. Cum o descria duhovnicul pe soția sa în timpul unei cuvântări publice pentru tineri!

Visarion Alexa
Telefonul lui Visarion Alexa a fost verificat de autoritati

Visarion Alexa va fi testat cu detectorul de minciuni

După ce i-au verificat telefonul, anchetatorii au hotărât să-l testeze pe preot cu detectorul de minciuni. Astfel, procurorii speră să descopere noi piste cu ajutorul poligrafului.

În ultimele zile, tot mai multe femei și-au făcut curaj și l-au reclamat pe Visarion Alexa. Unele dintre victime susțin că au fost agresate chiar și cu mai bine de un deceniu în urmă.

Alte cinci femei au depus plângere, de curând, împotriva preotului, aflat sub control judiciar pentru agresiune sexuală. Noile acuzații sunt investigate de polițiștii de la Secția 20.

Reamintim că Visarion Alexa a recunoscut în fața anchetatorilor și în fața conducătorilor Patriarhiei că faptele de care este acuzat sunt adevărate.

În schimb, preotul nu dorește să vorbească cu presa despre acuzațiile care i se aduc. Ieri, pe data de 30 septembrie, a avut loc percheziția informatică. Ulterior, Visarion Alexa a fost filmat ieșind din clădire. Nici de această dată, acesta nu a dorit să vorbească cu jurnaliștii.

Citește și Biserica schimbă regulile privind spovedania după cazul preotului Visarion Alexa. Ce va fi interzis de acum înainte!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...