Descoperire neașteptată într-o cheie de mașină pierdută pe plajă. Polițiștii au fost alertați imediat, nici lor nu le-a venit să creadă

Anca Manolica 04.09.2022, 12:18

Cheie cu „surprize” descoperită de un turist pe o plajă. Fără ca măcar acesta să bănuiască că ar putea ascunde ceva înăuntru, bărbatul a dus cât a putut de repede cheia la cea mai apropiată secție de poliție, în speranța că va putea fi găsit proprietarul acesteia. Dar după o scurtă verificare, oamenii legii au avut parte de ceva cu totul și cu totul neașteptat. Ce au putut găsi în ea.

Ce ascundea o cheie de mașină pierdută pe plajă

Un turist binevoitor, care găsit o cheie de maşină pierdută pe plajă, a decis să o ducă cât mai repede la postul de poliție, în speranța că proprietarul o va găsi mai ușor. Nici prin minte nu îi trecea ce avea să urmeze.

Oamenii legii au verificat obiectul găsit și au dat peste o adevărată „surpriză”. Aceștia au găsit în interiorul cheii autovehiculului droguri ascunse.

La scurt timp, sindicaliștii de la Europol au publicat un mesaj pe pagina oficială de Facebook, prin care anunțau că s-a găsit o cheie pe plajă în care „s-au infiltrat niște „alge” ciudate”. De asemenea, aceștia au mai spus că îl așteaptă pe proprietar să vină să o revendice.

„Dacă auziți pe vreun prieten că și-a pierdut cheia de la mașină, dar el nu are nici permis și nici mașină, să-i spuneți că a fost găsită pe o plajă la mare, doar că s-au infiltrat niște „alge” ciudate în interior.

Oricum, îl așteptăm la poliție să o revendice.

P.S. Pentru cei care au sărit repede să ironizeze „captura” poliției, le transmitem un indiciu: polițiștii nu au în dotare papuci roșii de tip „flip-flop”. Cheia a fost găsită de un turist”, a scris Sindicatul Europol pe pagina de Facebook a instituţiei.

Descoperire neașteptată într-o cheie de mașină pierdută pe plajă
Descoperire neașteptată într-o cheie de mașină pierdută pe plajă

Internauții s-au întrecut în glume pe seama acestui subiect

Desigur, reacțiile oamenilor din mediul online nu au întârziat să apară. Cei mai mulți s-au amuzat copios pe marginea acestui subiect. Iată doar câteva dintre ele:

  • „Se pare ca cineva a găsit cheia fericirii”
  • „Eu nu vad nimic ciudat…e trusa de prim ajutor! În stânga e o mini torță, în cazul în care soarele dispare și în dreapta e mâncare pentru animalul de companie(vreo rozătoare, ceva)”
  • „Aveti si masina ? Cred ca sunt ale mele ….”
  • „Cine mai vine după ea? merg pe jos”
  • „Nu vă supărați , daca vine vreunul sa revendice această cheie, sa i dati mare amenda că umblă cu gunoi”.
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...