Dealer-ul vedetelor din România, arestat la Iași, după ce a fost prins cu droguri ascunse într-un termos. În trecut ar fi colaborat cu Delia și Macanache

Elena Avramescu 15.06.2021, 10:13
Dealer-ul vedetelor din România, arestat la Iași, după ce a fost prins cu droguri ascunse într-un termos. În trecut ar fi colaborat cu Delia și Macanache

Dealer-ul vedetelor din România, arestat la Iași. Un artist, prins de oamenii legii la Iași în timp ce avea droguri asupra sa. Mai multe surse din cadrul anchetei ar fi dezvăluit faptul că tânărul a colaborat, în trecut, cu Delia și Macanache. Se pare că anchetatorii au descoperit o cantitate mare de droguri ascunsă într-un termos. Drept urmare, bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile și riscă să stea ani mulți în pușcărie dacă va fi găsit vinovat.

Dealer-ul vedetelor din România, arestat la Iași

Este vorba despre Alexandru Ciocoiu, un tânăr din Zănești, județul Neamț, care a fost arestat la Iași după ce a fost prins cu droguri. Acesta a declarat în fața anchetatorilor că este liber profesionist și că a colaborat cu Delia și Macanache. Însă nu se știe cu exactitate dacă cele declarate sunt reale sau nu, existând posibilitatea ca bărbatuș să fi vrut să-i impresioneze pe anchetatori. Ceea ce se știe clar este faptul că magistrații ieșeni au hotărât arestarea lui Alexandru Ciocoiu pentru trafic de droguri de mare risc. Cu două zile în urmă, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis cererea făcută de anchetatori pe numele acestuia.

Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Ministerul Public. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Alexandru Ciocoiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, pentru o durată de 30 de zile, au menționat magistrații ieșeni.

Se pare că bărbatul ar fi cumpărat drogurile de pe Internet și ar fi vrut să le vândă la Iași. Imediat după emiterea deciziei de arestare preventivă pentru 30 de zile,  Alexandru Ciocoiu a contestat-o, astfel că, în următoarele zile,  judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași vor hotărî ce se va întâmpla cu bărbatul cercetat pentu trafic de droguri de mare risc.

Dealer-ul vedetelor din Romania, arestat la Iasi
Dealer-ul vedetelor din Romania, arestat

Se pare că artistul ieșean a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva zile, când a fost prins în flagrant în cursul zilei de sâmbătă. Imediat după, acesta a fost săltat și dus la audieri, iar după a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de trafic de droguri de mare risc.

Alexandru Ciocoiu a fost dus, în urmă cu două zile, în fața judecătorilor din cadrul Tribunalului Iași, cu propunere de arestare preventivă. Aparent, bărbatul de 30 de ani este muzician și se mai ocupă cu prezentările la mai multe evenimente, petreceri sau concerte, îndeplinind funcția denumită „MC” (master of ceremonies). Atunci când a fost dus la audieri, bărbatul a susținut că pastilele de ecstasy descoperite asupra sa erau pentru consum propriu, recunoscând astfel că deținea substanțele interzise.

Oamenii legii au declarat că Alexandru Ciocoiu vindea comprimate MDMA către consumatorii de astfel de substanțe din județele Iași și Neamț, iar prețurile cuprinse între 50 și 80 de lei per comprimat.

A fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce încerca să comercializeze cantitatea de 18 comprimate MDMA. Ulterior, cu prilejul verificărilor, au fost descoperite disimulate într-un termos alte 106 comprimate MDMA. De asemenea, a fost efectuată o percheziție domiciliară în urma căreia au fost ridicate o cantitate de produs vegetal suspect a fi canabis, un tocător pe care se observau urme de materie vegetală și un cântar de mare precizie, au spus anchetatorii.

Dealer-ul vedetelor din Romania, arestat la Iasi
Droguri
Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...