Denise Rifai, plătită bine la Kanal D. Cât costă geanta de fițe pe care o poartă vedeta pe stradă. FOTO EXCLUSIV

Iancu Andreea 18.02.2021, 14:21
Denise Rifai, plătită bine la Kanal D. Cât costă geanta de fițe pe care o poartă vedeta pe stradă. FOTO EXCLUSIV

Celebră pentru emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, dar și pentru proiectele de televiziune anterioare contractului de la Kanal D, prezentatoarea Denise Rifai este un nume tot mai pronunțat în showbizul românesc. Un jurnalist desăvârșit, cu întrebări tăioase și o privire pătrunzătoare, frumoasa moderatoare se bucură și de un salariu pe măsură. Iar dovada stă în valoarea accesoriului pe care îl poartă pe braț. Reporterii impact.ro au surprins-o pe Denise Rifai în timp ce își etala geanta de fițe, prin București.

Ce salariu a încasat până acum Denise Rifai. Prezentatoarea a dezvăluit suma

Este frumoasă și extrem de sigură pe sine, alegând să își facă meseria de jurnalist cu multă sârguință. Denise Rifai este una dintre prezențele feminine apreciate din televiziune, care a venit cu un suflu proaspăt odată cu emisiunea de la Kanal D. Totuși, cariera sa în jurnalism nu este una de ieri, de azi. Vedeta postului TV a activat o bună perioadă de timp în radio, iar apoi a ajuns reporter. Abia după ce a acumulat suficientă experiență, Denise a trecut la pupitrul unei emisiuni politice produsă de un post important de televiziune. Pornind de jos, inclusiv veniturile prezentatoarei au evoluat, pe măsură ce jobul său s-a schimbat.

Toate salariile mele au fost în linie cu evoluția mea de la momentul respectiv. Primul meu salariu a fost undeva la nivelul a o sută de dolari, la primul meu job în radio, unde eram editor și prezentator de știri. Apoi am fost plătită în linie cu evoluția profesională și mie mi se pare corect să fie așa, să existe un echilibru, un raport perfect între ceea ce muncești și salariul pe care îl încasezi. Chiar nu mai știu ce am făcut cu primii bani, sigur i-am cheltuit bucurându-mi inima cu ceva, a povestit Denise într-un interviu pentru click.ro.

Prezentatoarea emisiunii
Prezentatoarea emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cât costă geanta de fițe purtată de Denise Rifai

Mergând pe aceeași logică, putem estima că veniturile lunare obținute în urma contractului cu postul Kanal D sunt unele cât se poate de generoase. Prezentatoarea “40 de întrebări cu Denise Rifai” a afișat un accesoriu vestimentar demn de o celebritate, dat fiind faptul că are o valoare de mii de euro. Reporterii impact.ro au surprins-o pe Denise într-o parcare din București, purtând o geantă Louis Vuitton, model Onthego GM Monogram Giant Canvas, ce valorează aproximativ 3000 de euro.

Ce studii are Denise Rifai. “Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă”

În ciuda faptului că este un om de televiziune cu ștate vechi, Denise Rifai are la bază o altă meserie. Vedeta de la Kanal D a terminat studiile Academiei de Științe Economice, dar și Facultatea de Limbi Străine, Secția Engleză – Araba. Chiar dacă ar fi putut opta pentru orice alt job, Rifai a fost atrasă de lumea televiziunii. Totuși, tatăl său, arhitect de meserie, a reacționat dur atunci când prezentatoarea a mărturisit că își dorește o carieră în presă.

Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată. Eu sunt ca Rifai, ca tata, dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva. Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta, mărturisea Denise Rifai, în urmă cu mai mult timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI