Viața lui Denise Rifai. Ce amintiri are din copilărie și ce își dorește de la viitor

Daria Petrescu, Badea Violeta 27.01.2021, 21:07
Viața lui Denise Rifai. Ce amintiri are din copilărie și ce își dorește de la viitor

Denise Rifai este prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzat la Kanal D. Asta după ce timp de 9 ani a lucrat la Realitatea. Acolo vedeta a devenit unul dintre cei mai controversați oameni de televiziune, în urma unor replici dure cu mai mulți politicieni. Este un personaj discret atunci când vine vorba despre viața personală și puține lucruri se știu despre ea. Iată ce amintiri are Denise Rifai și ce își dorește de la viitor.

Viața lui Denise Rifai

Denise Rifai a urmat facultatea de Studii Economice. Tatăl ei este iordanian, iar mama ei este româncă. Rifai face parte „din două lumi’, așa cum a declarat chiar ea. Acum este vedetă Kanal D, însă timp de 9 ani a fost văzută la pupitrul de la Realitatea TV.

Relația cu familia ei

În privința carierei sale, Denise a luat-o treptat. A lucrat ca prezentator la un post de radio, apoi a trecut la televiziunea online. După care s-a angajat ca reporter economic la o televiziune de știri. Mai târziu aceasta și-a împlinit visul de a deveni prezentatoare de știri.

Mama vedetei este creștină, iar tatăl musulman. Astfel că, la un moment dat chiar ea a declarat că că face parte dintr-o familie mixtă.

A trăit în Iordania, o mare parte din viața ei. „Eu sunt fericită că am în familie atâta bogăție! Sunt fascinată de lumea în care s-a născut și s-a format tatăl meu, lumea arabă, și am împletit, în familie, valorile celor două lumi aparent atât de diferite.

Mi-am adorat bunicii din partea mamei, dar și pe cei din partea tatălui. În Iordania mă simt că acasă, am petrecut mult timp acolo, de asemenea, iubesc energia pământului românesc.

Este adevărat că tatăl meu, crescut în lumea musulmană, a fost destul de strict în ceea ce privește educația mea.

În copilărie, adolescență, de multe ori s-a întâmplat că prietenii, colegii mei să nu înțeleagă de ce eu nu pot să ies seara cu ei nicăieri. Dar am simțit mereu dragostea tatălui meu, în orice decizie lua. Îl iubesc și sunt convinsă că, deși nu m-a susținut în alegerea profesiei, a înțeles că a fost bine să fac ce simt”, a declarat recent Denise Rifai, pentru TVMania.

„Tata m-a format prin exemplul său, e un om vertical, un om cu un caracter foarte frumos, puternic. M-am raportat în permanent la el. Și da, mi-am făcut curaj să îl înfrunt când mi-am ales profesia. Și aceasta revoltă a făcut parte din formarea mea.

Cumva îmi înfruntam maestrul, riscam, poate, luând-o pe o cale în care eu credeam foarte mult. Era declarația mea de independență. În locul meu dacă s-ar fi aflat, și tatăl meu ar fi făcut la fel, și-ar fi urmat visul, iar el știa asta.

Acum cred că e mândru și de mine, și de fratele meu. Am crescut frumos, nu l-am dezamăgit, dimpotrivă”, a mai spus ea.

Denise Rifai își dorește să devină mamă

Nu se întâmplă des, însă, în cel mai recent interviu acordat revistei VIVA!, Denise a vorbit și despre cum trebuie să fie bărbatul care să o cucerească.

„Să fie Bărbat, adică vertical și curajos. Să fie un om bun și generos și să fie mai inteligent ca mine.

Să aibă el răspunsurile sau soluțiile la întrebările și problemele unde eu nu văd variantele. Și să am încredere că, atunci când pun capul pe pernă seara, el știe ce eu nu știu. Și îmi plac bărbații care aduc flori femeii de lângă el!

Bărbatul trebuie să-mi deschidă ușa cu un braț de flori!”, a declarat Denise Rifai pentru revista VIVA!.

 

Urmăriți Impact.ro și pe