Din ce familie provine de fapt Denise Rifai. Detalii nebănuite despre vedeta Kanal D

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 12.02.2021, 13:07

Denise Rifai a dezvăluit din ce familie provine, de fapt, precum și ce semnificație are numele ei. Vedeta Kanal D a divulgat detalii nebănuite despre viața ei personală, precum și despre felul în care a fost crescută. Moderatoarea TV a spus și care a fost motivul pentru care și-a supărat tatăl și a mărturisit care este una dintre cele mai mari dorințe ale ei.

Din ce familie provine Denise Rifai și ce înseamnă numele ei

Denise Rifai a povestit că tatăl ei este iordanian, dar cetățean român. El a studiat arhitectura în România, unde a și rămas să profeseze. Mama ei, însă, este româncă. Numele ei de familie, Rifai, înseamnă ”cel de sus” în limba arabă, pe care moderatoarea TV o vorbește fluent, și este des întâlnit în Iordania, la clasele sociale înalte, conform Știri din Lume.

„Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: «părintele este peste capul tău»” și ”Când văd deșertul mă simt foarte bine, e viața mea. Când văd deșert, pentru mine e bogăție. Sângele apă nu se face. Mereu când am o vacanță mă duc într-o țară arabă. Totul e acolo. Din păcate, nu mai am bunici. Mi-am adorat bunicii din partea mamei, dar și pe cei din partea tatălui. În Iordania mă simt că acasă, am petrecut mult timp acolo, de asemenea, iubesc energia pământului românesc.”, au fost declarații pe care le-a făcut Denise Rifai despre familia ei.

Din ce familie provine de fapt Denise Rifai. Detalii nebanuite despre vedeta Kanal D
Denise Rifai

Cum și-a supărat Denise Rifai tatăl

La un moment dat, Denise Rifai a renunțat la ASE și s-a îndreptat către jurnalismul de televiziune, împotriva voinței tatălui ei. Însă, vedeta nu s-a lăsat intimidată. Și-a urmat visul și consideră că dacă s-ar fi aflat în aceeași situație, și părintele ei ar fi luat aceeași decizie.

”Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată. Eu sunt ca Rifai, ca tata, dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva. Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta” și ” În locul meu dacă s-ar fi aflat, și tatăl meu ar fi făcut la fel, și-ar fi urmat visul, iar el știa asta. Acum cred că e mândru și de mine, și de fratele meu. Am crescut frumos, nu l-am dezamăgit, dimpotrivă”, a mai spus ea.

Denise Rifai, despre una dintre cele mai mari dorințe ale ei

Într-un alt interviu, pentru Viva!, Denise Rifai a dezvăluit că și-ar dori mult ca într-o zi să devină mamă și să aibă o familie, ”în cel mai tradițional mod posibil”. Vedeta a spus că deși i-ar plăcea să aibă mai mulți copii, cel mai mult își dorește să fie mamă de băiat.

”Să las și eu în urma mea măcar un Bărbat, că și așa e un deficit atât de mare de bărbați pe lumea asta. E ca o datorie a mea de femeie! Dar viața nu e întotdeauna doar cum ți-o dorești, iar dacă nu e scris să am copii, nu va fi cu supărare. Anii trec cu o viteză uluitoare și nu știu ce va fi. Încerc să las ceva bun în urma mea în fiecare zi și am alături o mână de oameni care îmi sunt prieteni și cu care trec prin viață foarte frumos”, a spus Denise Rifai.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...