Denise Rifai, lăsată fără cuvinte la ultima emisiune. Ce s-a întâmplat, de fapt

Ioana Bucur 03.02.2021, 11:53
Denise Rifai, lăsată fără cuvinte la ultima emisiune. Ce s-a întâmplat, de fapt

A fost vijelie în platourile de la Kanal D. Cea mai recentă ediție „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a adus lacrimi în ochii invitatului. Jurnalista, care a fost pusă, în trecut, în fața unor situații cu adevărat tensionate, a fost lăsată fără cuvinte. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Denise Rifai, lăsată fără cuvinte la ultima emisiune

Câtă suferință se ascunde în spatele unui chip mereu zâmbitor. Denise Rifai a rămas fără cuvinte, la cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări”. Invitatul ei, Vali Vijelie, a făcut mărturisiri dureroase despre momentele ce i-au marcat viața. Manelistul a avut o relație specială cu ambii săi părinți, pe care i-a pierdut la scurt timp unul după celălalt. Vali Vijelie a povestit că mama a murit la doar o zi după ziua lui de naștere. Se pare că timpul nu i-a vindecat nici acum durerea:

„Eu sunt născut pe 7.07 și niciodată nu-mi fac ziua de naștere. Terminasem casa și dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea și să fac o petrecere. Am trimis-o pe soția mea acasă la ea și mi-a spus că nu se simte bine. A dus-o la spital, eu nu am mai făcut nicio petrecere. Și de atunci nu-mi mai fac ziua!”, a povestit Vali Vijelie.

Denise Rifai l-a întrebat dacă, după moartea mamei sale, nu a fost supărat pe Dumnezeu. Cu lacrimi în ochi și vocea tremurândă, abia stăpânindu-și emoțiile, Vali Vijelie a spus că, dacă ar fi avut putere, și-ar fi ținut mama în viață o veșnicie.

„Nu. N-ai cum să te superi pe Dumnezeu. Nu am cum! Dacă aș fi avut putere, aș fi dat să trăiască mama o veșnicie, dar asta nu se întâmplă doar la mine, ci la toată lumea”, a mărturisit manelistul.

Vali Vijelie, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Vali Vijelie, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Momentul ce a lăsat-o fără cuvinte

Interviul inedit cu Vali Vijelie a avut și un moment ce a lăsat-o pe Denise Rifai fără cuvinte. Când a venit vorba despre muzică și talent, Vali Vijelie a făcut o demonstrație de forță, începând să cânte în platoul emisiunii de la Kanal D. Avea doar 13 ani când a avut primul „spectacol” – un botez în afara Bucureștiului. Atunci s-a și ales cu numele de scenă „Vali Vijelie”, un omagiu adus unchiului său, Mircea Vijelie, unul dintre cei mai apreciați lăutari ai anilor ’70.

Valentin Rusu, așa cum este trecut în buletin Vali Vijelie, a primit numele de familie al mamei sale, la fel ca toți ceilalți frați ai săi. Părinții lui au trăit în concubinaj ani buni, tatăl lui fiind căsătorit cu o altă femeie. În cele din urmă, bărbatul a divorțat și și-a oficializat relația cu mama cântărețului, însă copiii nu și-au mai schimbat numele.

„De ce nu recunosc românii că ascultă manele?”, a fost o altă întrebare pusă de Denise Rifai. Vali Vijelie a dat un răspuns neașteptat, susținând că vina ar purta-o unii colegi de-ai săi care „nu sunt atenți la texte”:

„Sunt foarte mulți colegi de-ai mei, nu vreau să se supere cineva pe mine, care nu sunt atenți la texte; (…) Fiecare ascultă ce vrea. Per ansamblu, maneaua este muzică de petrecere. La o nuntă nu trebuie neapărat să cânți doar manele(…) Și atunci omul se simte bine(…)”, a spus Vali Vijelie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...