Denise Rifai, mărturisire dureroasă despre bărbatul care a dezamăgit-o cumplit în dragoste. Prezentatoarea a recunoscut tot

Badea Violeta 16.02.2022, 14:39
Denise Rifai, mărturisire dureroasă despre bărbatul care a dezamăgit-o cumplit în dragoste. Prezentatoarea a recunoscut tot

Denise Rifai se bucură de un succes răsunător cu emisiunea „40 de întrebări”, difuzată la Kanal D. Recent, prezentatoarea de televiziune și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor și a vorbit despre un subiect sensibil din viața ei. Iată mărturisirea dureroasă pe care a făcut-o vedeta despre bărbatul care a dezamăgit-o cumplit în dragoste!

Denise Rifai, despre dezamăgirile în dragoste

Denise Rifai nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. În vârstă de 36 de ani, aceasta este una dintre cele mai cunscute și apreciate prezentatoare TV din România.

Pe plan profesional, vedeta de la Kanal D se poate declara împlinită, în ciuda perioadei dificile prin care trecem cu toții. În schimb, viata personală a acesteia nu a fost lipsită de suișuri și coborâșuri.

Realizatoarea emisiunii „40 de întrebări” a recunoscut de curând că a suferit foarte mult din cauza unui bărbat cu care s-a iubit în trecut.

„Am învățat foarte mult din relații. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin viața mea. Eu sunt ce sunt acum și datorită lor. Există un el pe care l-am iubit foarte mult”, a spus Denise Rifai.

A avut sau nu Denise Rifai o relatie cu Gica Popescu Cum s-a aparat vedeta
Denise Rifai

Ce își dorește Denise Rifai de la un bărbat

În cadrul aceluiași interviu, Denise Rifai a dezvăluit ce anume își dorește de la un bărbat. Extrem de asumată și directă, vedeta de la Kanal D a declarat ce își dorește de la un partener și ce calități trebuie să posede acesta.

„Bărbatul din viața mea, ca să poată să fie bărbatul din viața mea, trebuie să-mi dea siguranță. Trebuie să mă simt în siguranță lângă el. Trebuie să fie foarte inteligent. Să aibă răspunsuri unde ale mele nu mai există ”, a declarat îndrăgita jurnalistă.

„Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii”

Deși nu a avut parte de prea mult noroc în dragoste, Denise Rifai a precizat că a visat întotdeauna să-și întemeieze o familie  alături de un bărbat inteligent, care să-i ofere siguranță.

„Întotdeauna mi-a plăcut la bărbatul de lângă mine să fie mai inteligent decât mine, sclipitor să fie. Mi-am dorit să am de învățat de la el, să îl privesc ca pe un mentor.

Să îl admir. Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii, până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă și îmi spun că voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine. Nu m-am panicat niciodată referitor la acest aspect.” a mai spus prezentatoarea TV.

Amintim că Denise Rifai a lucrat o bună perioadă de timp la Realitatea TV, apoi s-a mutat la Kanal D, unde a cunoscut adevăratul succes.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...