La ce nu poate renunţa Denise Rifai. Vedeta de la Kanal D, dezvăluiri neaşteptate din viaţa personală

Iancu Andreea, Diana Dumitrache 11.11.2021, 18:21
La ce nu poate renunţa Denise Rifai. Vedeta de la Kanal D, dezvăluiri neaşteptate din viaţa personală

Denise Rifai este una dintre prezentatoarele TV care se află în plină ascensiune în televiziune. După o carieră ca moderator în emisiuni politice, jurnalista s-a mutat la Kanal D unde realizează una dintre emisiunile de succes ale postului, „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Vedeta este o prezență șarmantă, extrem de discretă când vine vorba despre viața personală, dar dedicată meseriei sale. De curând, în cadrul unui interviu, Denise Rifai a vorbit despre câteva aspecte ale intimității sale, dezvăluind detalii din viața personală. Care sunt lucrurile la care nu poate renunța niciodată.

Denise Rifai, dezvăluiri despre viața sa personală

Frumoasă, inteligentă și cu un bun simț al oamenilor, Denise Rifai face senzație la Kanal D cu emisiunea „40 de întrebări”. Prezentatoarea obișnuiește să le adreseze întrebări sincere și acide pe alocuri celebrităților invitate în platou, însă foarte puțini cunosc detalii despre ea. În cadrul unui interviu recent, surprins de către un reporter Kanal D, chiar în timpul unei ședințe foto, Denise Rifai a vorbit deschis despre viața sa personală și despre lucrurile la care nu poate renunța niciodată.

Fericită pentru evoluția sa, prezentatoare a apreciat că notorietatea sa a crescut și datorită noului show pe care îl prezintă. A trecut deja un an de zile de la lansarea formatului de la postul turcesc, iar emisiunea se bucură de succes. La ședința foto realizată pentru revista Unica, Denise Rifai a abordat ținute mai feminine decât cele pe care obișnuiește să le poarte în emisiune. Vedeta a recunoscut că apreciază nuanțe precum bleu sau alb, considerând o alegere senzuală animal print-ul.

Avem un an de 40 de întrebări. Mă bucur că lucrurile s-au așezat, deci deja culeg laurii. Astăzi ne fotografiem. Partea numărul unu este că nu mai sunt în negru. Alb, bleu, sunt culorile mele preferate. Animal print-ul este foarte sexy. Mă simt foarte sexy. Rareori aleg să mă poziționez în unghiul acesta. Pentru noi, tocul este foarte important. Suntem femei și trebuie să purtăm tocuri. Parfumul, tocul, nu se discută, se poartă, a menționat Denise Rifai, îmbrăcată într-o rochie cu animal print.

Denise Rifai a făcut dezvăluiri din viața personală
Denise Rifai, despre ritualurile sale de frumusețe

Care sunt regulile de frumusețe de la care prezentatoarea nu face rabat

Fără dar și poate, Denise Rifai este o femeie extrem de frumoasă. Dincolo de calitățile sale native din punct de vedere fizic, prezentatoarea este atentă la îngrijirea sa. Vedeta de la Kanal D a mărturisit câteva dintre trucurile sale de frumusețe. Pentru Denise, aspectul îngrijit al pielii reprezintă o carte de vizită, pe care doar o poți accesoriza folosind o bijuterie sau o ținută specială.

Regula de aur pentru frumusețe este legată de piele și îngrijirea acesteia. Pielea îți arată sănătatea corpului tău. O bijuterie, o haină se adaugă ulterior, a precizat vedeta.

În privința ritualurilor la care nu renunță niciodată, Denise a mărturisit că obișnuiește să facă saună, masaj și adoră plimbările în aer liber. De asemenea, vedeta consideră că ar trebui să evităm mâncarea sărată și să acordăm mai multă atenție hidratării pielii.

Nu renunț la saună, masaj și plimbări, a precizat vedeta, care a ținut să ofere câteva sfaturi pentru doamne și domnișoare:

Să nu mănânce sărat, să nu punem nimic altceva în mâncare. Cine suportă sauna, e importantă sauna hammam, pentru purificare. Și creme, pentru hidratare, a dezvăluit Denise.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...