Denise Rifai, fără cuvinte. Laurenţiu Reghecampf, ameninţat după participarea la emisiune. „Vorbeşte singur”

Andra Daoud 30.05.2022, 13:35
Denise Rifai, fără cuvinte. Laurenţiu Reghecampf, ameninţat după participarea la emisiune. „Vorbeşte singur”

Laurențiu Reghecampf a oferit primul interviu de când a devenit tată pentru a treia oară. Antrenorul a stat față în față cu Denise Rifai și a răspuns la unele dintre cele mai dure întrebări. Unele dintre lucrurile pe care le-a dezvăluit au înfuriat-o însă pe fosta soție. Anamaria Prodan a ieșit la atac după difuzarea emisiunii și își amenință fostul partener cu un nou proces.

Laurențiu Reghecampf, amenințat după participarea la „40 de întrebări”

Laurențiu Reghecampf a evitat mult timp să vorbească despre divorțul de Anamaria Prodan și să spună versiunea lui asupra lucrurilor. Antrenorul de la Universitatea Craiova a devenit recent tată pentru a treia oară, după ce iubita lui, Corina Caciuc, a născut un băiețel. La scurt timp de la fericitul eveniment, Reghe a acceptat invitația lui Denise Rifai de a răspunde la 40 dintre cele mai tăioase întrebări.

Reghe a făcut dezvăluiri interesante, iar unele răspunsuri pe care le-a dat au lăsat să se înțeleagă că nu a fost doar vina lui că mariajul a ajuns la final. Întrebat dacă ar mai fi divorțat dacă nu ar fi fost episodul dintre Anamaria și Dan Alexa, Reghe a răspuns ferm că nu. Iar la întrebarea: „Cine a înșelat primul?”, Reghe a răspuns că: „E greu de spus. Pe mine nu m-a filmat nimeni în public.” Aceste declarații nu au lăsat-o indiferentă pe Anamaria Prodan, care a contraatacat.

„Altă dovadă de prostie și slăbiciune. El nu face față interviurilor în primul rând. (…) El, de fapt, a spus adevărul aruncând cu ceva rău în alții. Nu a fost filmat? Păi cât m-am chinuit să nu dea pozele de prin păduri. Când țipam și mă luam în piept cu presa că nu e Reghecampf prin păduri, că mașina noastră nu este dată altor amante, ci că e dată la un prieten. M-am chinuit doi ani să ascund urmele urâte să nu cumva să se facă de râs și să ne facă de râs și pe noi.”, a spus impresara, la Antena Stars.

Denise Rifai, fara cuvinte. Laurentiu Reghecampf, amenintat dupa participarea la emisiune
Reghecampf a fost invitatul lui Denise Rifai la emisiunea „40 de intrebari”

Laurențiu Reghecampf, despre episodul cu Dan Alexa

Întrebat când a încetat să o mai iubească pe Anamaria Prodan, Reghe a spus că episodul cu Dan Alexa a reprezentat un moment delicat în căsnicia lor și că nu a putut trece ușor peste acea întâmplare.

„Momentul delicat al căsniciei a fost când am văzut acel incident cu antrenorul de fotbal Dan Alexa, când a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana, i-am zis că va fi foarte greu să trec peste acel lucru! De atunci lucrurile au luat o întorsătură. (…)

Când a fost acel episod, eu fiind în Dubai cu ambii băieți, am avut o discuție cu Ana, Bebe vedea absolut tot ce se întâmplă, am luat eu acea decizie. Am încercat eu să trec peste acel moment, dar n-am putut. Îmi pare rău că i-am dat eu speranțe Anei atunci. Cel mai bine și mai sănătos era să pun capăt atunci.”, a mai spus Reghe în emisiunea lui Denise Rifai.

Pe de altă parte, într-o altă declarație, Anamaria Prodan a susținut că dacă Reghe va declara că ea a fost cea care l-a înșelat, îl dă în judecată „de vorbește singur până achită”.

Urmăriți Impact.ro și pe