Dan Alexa a rupt tăcerea despre Anamaria Prodan. Ce a spus în direct, de față cu toată lumea

Iancu Andreea 14.04.2022, 08:04

Dan Alexa este asociat cu Anamaria Prodan în legătură cu un episod controversat, care a făcut să se speculeze că între antrenor și impresară ar fi fost mai mult decât o legătură de muncă. Actualul antrenor din Liga 3, de la CSM Reșița, a făcut lumină în privința relației sale cu cea care urmează să devină fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Ce spune Dan Alexa despre legătura cu Anamaria Prodan

Fostul mijlocaș a fost protagonistul unuia dintre cele mai discutate subiecte din fotbalul românesc. În iulie 2019, pe când debuta la Astra Giurgiu cu o partidă încheiată cu o remiză pe teren propriu cu FC Botoșani, Dan Alexa și Anamaria Prodan erau surprinși în ceea ce s-a spus că ar fi fost o scenă de gelozie. Antrenorul și impresara păreau să fi avut o discuție tensionată, care s-a încheiat cu o palmă dată de Anamaria.

Anamaria ar fi răbufnit în parcarea stadionului din Giurgiu după ce ar fi observat că Dan Alexa este așteptat de o altă femeie. După lovitura pe care camerele au surprins-o, cearta dintre cei doi a fost continuată la vestiare. Momentul a fost intens discutat, însă cei doi protagoniști nu au comentat prea mult situația de atunci. Recent însă, într-un interviu acordat lui Ovidiu Ioanițoaia, la GSP, Dan Alexa a rupt în sfârșit tăcerea despre legătura cu Anamaria Prodan.

„Nu mai știu ce-a fost! Vă zic adevărul. Nici nu mai știu. (…) Și-acum îmi zice lumea când mă vede. A fost o situație în care, ca bărbat, e foarte greu să reacționezi. Și bine că n-am ripostat. Am înțeles-o pe Ana, dar până la un punct. Dar a trecut.”, a recunoscut Dan Alexa pentru gsp.ro.

Dan Alexa, detalii despre relația cu Anamaria Prodan
Dan Alexa și Anamaria Prodan, protagoniștii unei scene de violență extrem de controversate

A fost sau nu o legătură de iubire la mijloc?

De-a lungul anilor au existat suspiciuni potrivit cărora impresara ar fi trăit o poveste de iubire cu Dan Alexa, fapt care ar fi afectat și mariajul cu Reghe, aflat în prezent pe cale să se încheie. Deși au avut o legătură strânsă, Anamaria Prodan ocupându-se de contractele antrenorului, între cei doi nu ar fi fost nimic mai mult decât o relație de impresar și tehnician. Întrebat dacă a fost vorba de iubire între el și Anamaria, Alexa a ținut să menționeze că legătura lor s-a bazat pe respect.

„Nu, nea Ovidiu! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total.”, a mai precizat Alexa pentru sursa citată.

Sfatul lui Alexa  în legătură cu divorțul dintre Anamaria și Reghe

Unul dintre cele mai discutate subiecte monede îl reprezintă separarea soților Prodan-Reghecampf, care a ajuns în fața instanței și urmează să fie judecat. Pentru că a fost un apropiat al Anamariei, prin prisma contractului său cu impresara, antrenorul și-a spus părerea personală cu privire la situația celor doi încă soți. 

„Nu sunt nici de partea ei, nici a lui Reghecampf, divorțul e problema lor. Au probleme, ei știu cel mai bine ce e acolo. Îmi pare rău că au ieșit lucruri foarte urâte în presă. Dar, ca părere personală, ar trebui să își spele lucrurile în familie”, a precizat Dan Alexa.

În ciuda scandalului iscat, Anamaria Prodan continuă să fie impresarul antrenorului, însă acesta recunoaște că relația lor s-a răcit în ultima perioadă. Pe de altă parte, Alexa, care a divorțat de prima sa soție, se bucură de o poveste de dragoste cu o altă femeie, alături de care are un băiețel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...