Denise Rifai a recunoscut asta despre întrebările puse invitaţilor în emisiunea de pe Kanal D. De asta are aşa mare succes

Ioana Bucur 02.02.2022, 12:43
Denise Rifai a recunoscut asta despre întrebările puse invitaţilor în emisiunea de pe Kanal D. De asta are aşa mare succes

A făcut o mișcare neașteptată și a dat lovitura. Puțini ar fi crezut că formatul pe care îl prezintă acum va avea un succes atât de mare la publicul din România. Au circulat multe zvonuri cu privire la modul în care este pregătită fiecare ediție, iar acum a venit momentul adevărului. Denise Rifai a făcut o mărturisire despre întrebările puse invitaţilor în emisiunea de pe Kanal D. Să fie acesta, de fapt, motivul audiențelor impresionante?

„Mi-aș face mie rău”

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Denise Rifai a fost întrebată dacă a renunțat vreodată la întrebări sau la subiecte pentru a ajuta vreun invitat cu care avea o relație mai apropiată în spatele camerelor de filmat. Fără să ezite, prezentatoarea a spus că nu a făcut asta niciodată.

Din punctul ei de vedere, ea reprezintă o legătura a publicului cu invitații din platoul emisiunii sale de la Kanal D.

„E foarte important să vorbim despre această perioadă a vieții mele, în care am putut să aduc toată experiența mea din cei zece ani, să transpun aceste interviuri care sunt atât de iubite și care sunt atât de iubite datorită echipei mele, datorită televiziunii mele, dar și datorită faptului că eu am stat în zona asta de interviu atâția ani.

Dacă eu nu aș da o întrebare, dacă eu nu aș pune o întrebare, în încercarea a a-l ajuta pe un invitat care îmi e drag, mi-aș face mie rău și i-aș face și lui foarte mult rău”, a explicat Denise Rifai.

Recunoaște că nu este un om perfect, că a făcut greșeli, însă „nu există să nu revin și să așez cumva lucrurile. Nu îmi plac oamenii care nu au puterea să își ceară iertare”.

Denise Rifai a recunoscut asta despre întrebările puse invitaţilor în emisiunea de pe Kanal D
Denise Rifai

Denise Rifai, mărturisire despre întrebările puse invitaţilor în emisiunea de pe Kanal D

Prima „întâlnire” cu formatul „40 de întrebări” a venit în timpul discuțiilor cu reprezentanții Kanal D, după ce își dăduse deja demisia de la Realitatea TV. A fost momentul în care și-a dat seama că a descoperit genul de emisiune care i se potrivește ca o mănușă.

Denise Rifai a mai făcut o mărturisire în timpul discuției cu Damian Drăghici, răspunzând unei întrebări pe care o primește de nenumărate ori: oferă invitaților lista de întrebări ce vor fi puse în timpul filmărilor?

„Nu am cum să dau întrebările, nici măcar una… Aş strica tot interviul, aş sparge emisia. Nu se poate așa ceva… Mulţi spun că întrebările sunt date invitaților înainte. Nu e adevărat”, a precizat Denise Rifai, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Muzicianul, care a stat la masa celor „40 de întrebări”, a recunoscut că, după participarea la emisiunea de la Kanal D, a fost întrebat același lucru de cunoscuții săi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...