Delirul în versuri ale unui lider pro-rus din regiunea Herson. El spune că Bucureștiul și întreaga lume aparțin Rusiei

Mihnea Tălău 21.10.2022, 15:59
Delirul în versuri ale unui lider pro-rus din regiunea Herson. El spune că Bucureștiul și întreaga lume aparțin Rusiei

Un oficial pro-rus din regiunea ucraineană Herson, Kirill Stremusov, a fost protagonistul unui delir în versuri. Acesta afirma într-un mesaj video că Bucureștiul este pământ rusesc.

Înregistrare fără precedent

El a recitat o poezie cu versuri absurde în care Bucureștiul nu e singura capitală europeană care aparțin Rusiei, ci și Budapesta, Praga și Varșovia. Delirul său nu se oprește însă aici. Întreaga lume… Granițele ruse, în versurile sale, se întind până în Sri Lanka, China, Australia sau Statele Unite, iar Nilul este un fluviu rusesc.

Videoclipul s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare.

Iată și traducerea:

„Văd munți și văi. Văd râuri și câmpuri. Acestea sunt întinderile Rusiei, aceasta este patria mea mamă. Văd Praga și Varșovia, Budapesta și Bucureștiul. Aceasta este nația rusească. Câte locuri îndrăgite sunt aici!”, recită Stremousov.

Văd Washingtonul într-o vale, văd Dallasul și Texasul! Cât de plăcut este să bei cvas (n.r. bautură rusească cu un continut redus de alcool) gustos aici în Rusia! Soarele răsare asupra orașului Sydney, un ornitorinc înoată într-un iaz! Imnul începe să răsune într-un difuzor! Îmi voi începe ziua cu imnul rusesc!

Uitați niște indieni care fumează o pipă și mi-o oferă”, afirmă Stremousov în timp ce în spatele său poate fi văzut un steag cu o svastică pe ea, simbolul având altă conotație în India decât cea cunoscută în Europa și Occident.

Întreaga lume îi iubește pe ruși în patria mea mamă”, a mai aberat acesta.

Kirill Stremusov oficialul instalat de ruși în teritoriile ocupate din regiunea Herson este cunoscut pentru declarațiile sale iresponsabile, acre au lăsat multe semne de întrebare în legătură cu sănătatea sa mintală.

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...