Declarații uluitoare ale lui Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu. ”Caută bărbații la domiciliu”

Iancu Andreea 07.09.2020, 09:27
Declarații uluitoare ale lui Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu. ”Caută bărbații la domiciliu”

Deși părea că de data aceasta s-au despărțit în termeni pașnici, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu continuă să își lanseze reciproc atacuri. Se pare că Bodi a fost dezamăgit de către fosta sa iubită, despre care a făcut declarații uluitoare. Afaceristul a lăsat să se înțeleagă că el este cel care a renunțat la relația cu frumoasa blondină.

Ce a declarat Bodi despre Bianca

Și-au spus adio după ce au petrecut o vară întreagă împreună. Alex și Bianca păreau cuplul perfect. Amândoi frumoși, pasionați de lux și dornici să își găsească sufletul pereche. Din păcate, nici măcar timpul petrecut împreună în vacanțe nu a reușit să îi apropie.

Cei doi au decis să își spună din nou adio, de data aceasta definitiv, după o vară tumultoasă. Cel puțin așa declara Bianca Drăgușanu în urmă cu câteva zile. Blondina mărturisea că ea este cea care a pus punct relației.

“Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi“, declara Bianca.

Totuși, la câteva zile distanță, Bodi dezminte aceste afirmații. Într-o conversație avută cu un fan, afaceristul pare dezamăgit de fosta sa iubită, despre care face o dezvăluire uluitoare. Bodi sugerează că Bianca este în căutarea bărbaților.

Alex Bodi a făcut dezvăluiri neașteptate despre Bianca
Alex Bodi a făcut dezvăluiri neașteptate despre Bianca

„Ea caută singură bărbații la domiciliu. Cu mine nu mai are ce căuta.”

Alex Bodi și-a spus of-ul pe rețelele de socializare și s-a destăinuit în fața unui fan. Astfel, fostul iubit al Biancăi a făcut o dezvăluire neașteptată.

„Și ce mai dramatiza că ce ai făcut tu și bla bla bla, ea face aceeași chestie, își dă tag cu turcul! Wtf?!?!?! Unde e demnitatea ei de femeie și principiile de care vorbea? Cam dă cu bâta în baltă.”, scria un fan la cea mai recentă fotografie postată de Bodi pe Instagram.

„Păi așa e în iubire… unul te lasă, altul te ia. Îi doresc să fie fericită!”, a fost răspunsul lui Bodi.

„Ciudată „iubire”. Aaaa… și din plimbări cu Lamborghini a ajuns la plimbări cu duba. Bingo!”

Astea din presă deja te însoară! Așa că lasă cluburile și pune-te serios pe organizatul nunții?!”, a mai menționat fanul.

„Daaaa, trebuie să-mi fac pantofi de joc.”, a răspuns cu umor Bodi.

Un alt urmăritor al afaceristului a făcut o remarcă la adresa imaginilor postate de Bianca după despărțire. Bodi a oferit însă un răspuns neașteptat, care lasă de înțeles că fosta sa iubită obișnuiește să caute bărbații.

„Vezi că e disperată „Beanca” să o găsești…se tot pozează prin aeroport, hotel, mașină închiriată… și-a vândut două poșeste… ar trebui să îi transferi și ei bani, că după o ai pe conștiință… ți-a lăsat și un mesaj… yes, you find me.”, i-a scris fanul.

„Ea caută singură bărbații la domiciliu. Cu mine nu mai are ce căuta.”, a fost răspunsul lui Alex Bodi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...