Reacția surprinzătoare a lui Alex Bodi, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Ce mesaj i-a transmis vedetei

Iancu Andreea 03.09.2020, 15:08
Reacția surprinzătoare a lui Alex Bodi, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Ce mesaj i-a transmis vedetei

Decizia Biancăi Drăgușanu a uimit din nou fanii, după ce blondina a decis să îi spună din nou adio lui Alex Bodi. De această dată, definitiv. Totuși, fostul său iubit nu a rămas fără drept la replică. Acesta a reacționat în mod surprinzător după ce Bianca a anunțat că nu mai formează un cuplu.

Cum a reacționat Alex Bodi după despărțirea anunțată de Bianca

Alex și Bianca formau un cuplu din anul 2018, însă relația dintre ei a avut numeroase suișuri și coborâșuri. Cei doi au trecut prin perioade în care pur și simplu se adorau și apoi prin certuri și despărțiri dureroase. Acum însă, cuplul pare să se fi destrămat, din nou, definitiv.

Deși Bianca este cea care a anunțat prima această separare, Bodi a avut și el un drept la replică. Astfel, într-o intervenție pentru emisiunea Star Matinal, la Antena Stars, Alex a vorbit despre fosta sa iubită. El a folosit cuvinte frumoase la adresa Biancăi, căreia i-a urat să își găsească fericirea alături de bărbatul ideal.

„Este o femeie deosebită, independentă, plină de viață. Sigur își va găsi un tip cu care să comunice cum vrea ea”, a declarat Alex Bodi, conform spynews.ro.

Bianca Drăgușanu a anunțat despărțirea de Alex Bodi
Bianca Drăgușanu a anunțat despărțirea de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu, decizie definitivă în privința lui Bodi

Frumoasa blondină a anunțat printr-un mesaj că ea și Alex Bodi nu mai formează un cuplu. Decizia Biancăi pare să fie una definitivă și are drept motiv comunicarea defectuoasă dintre cei doi. Astfel, anunțul făcut pe data de 1 septembrie o prezintă pe Bianca o femeie din nou singură.

„Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă.

Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

Conform declarațiilor Biancăi, ea este cea care a decis să pună punct relației și nu pare să aibă resentimente. Blondina este pregătită să fie din nou o femeie independentă și liberă.

„Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită.

Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă”, a completat fosta iubită a lui Alex Bodi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...