Eliminare neașteptată în tabăra Războinicilor. Concurenta care părăsește competiția. „Nu am dormit de câteva zile”

Andrei Simion 02.03.2023, 00:13
Eliminare neașteptată în tabăra Războinicilor. Concurenta care părăsește competiția. „Nu am dormit de câteva zile”

O decizie în premieră va fi luată în ediția de diseară, miercuri, 1 martie, a emisiunii Survivor România 2023. Iată ce se va întâmpla în echipa Războinicilor, în urma unui moment de panică pe care l-au trăit concurenții, când una dintre participantele la concurs a fost pe punctul de a se îneca în timpul jocului pentru imunitate.

Survivor România 2023. Decizie în premieră

Update miercuri, 1 martie 2023. Prezentatorul Daniel Pavel a făcut anunțul trist pentru concurenta care a obținut cel mai mic punctaj după votul publicului. Tribul Războinicilor rămâne fără Alina Radi în urma consiliului de miercuri, 1 martie 2023. Aceasta a primit cu fruntea sus vestea că părăsește competiția Survivor România.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut acești oameni minunați alături de mine. Ne-am înțeles foarte bine. Mă bucur că am cunoscut Faimoșii, pe Ionuț Iftimoaie nu am avut ocazia să-l cunosc până acum. Dacă aș putea, m-aș teleporta în brațele copilului meu. E adevărat că nu am dormit de câteva zile, că mi-am visat copilul și la telefon când l-am auzit mi s-a părut foarte trist. Ultimul lucru pe care mi l-aș fi dorit a fost să plâng, dar sunt lacrimi și de fericire. Mi-am trăit visul și lista mea de prieteni s-a mărit.” a fost reacția Alinei Radi după eliminarea de la Survivor.

Știrea inițială

Mai exact, în ediția de diseară a emisiunii Survivor România 2023 va avea loc o nouă eliminare, după ce vor fi propuși pentru a părăsi concursul patru concurenți din echipa Războinicilor, o premieră în acest reality-show de la Pro TV.

Este prima oară în istoria emisiunii când sunt propuse către eliminare patru Războinice. Dintre acestea, una va pleca acasă, astfel că echipa va fi în inferioritate numerică față de tabăra Faimoșilor, care a câștigat ambele probe de imunitate, pentru prima dată de când este difuzat show-ul.

Decizie in premiera la Survivor Romania. Ce se intampla in editia de diseara in echipa Razboinicilor
Razboinicile propuse spre eliminare

Războinicile propuse pentru eliminare

După ce, luni seara, au fost nominalizați trei Războinici: Alina Radi, Alexandra Porkolab și Alexandra Ciomag, aseară, marți, 28 februarie 2023, a avut loc încă un vot în rândul taberei albastre, în urma căruia a fost nominalizat încă un Războinic. Tot o femeie, brazilianca Lucianna Vagneti.

„Mă așteptam și mi se pare și logic să ne gândim că pentru binele echipei e mult mai bine să rămânem patru fete și patru băieți, decât cu cinci fete și trei băieți. Nu vreau să par nepoliticoasă, dar simt asta cu bucurie, pentru că trebuie să știi că o să treci prin niște chestii. Cum ar fi foame, dor de casă, dor de persoane iubite. (…) Sunt om matur și știam că, la un moment dat, trebuia să trec prin asta. (…) Sunt foarte fericită pentru că sunt aici”, a spus Lucianna Vagneti.

„Le mulțumesc celor de acasă că m-au votat și m-au vrut, în continuare, în această competiție. Că mi-au îndeplinit în continuare visul să rămân în Survivor și tot ce pot să le spun este că dacă și ei își doresc în continuare și sunt la asentimentul meu să mă cunoască în profunzime și să rămân la Survivor, să mă voteze. Rămân la aceeași opinie, ce se întâmplă, certurile dintre noi rămân în tabără, le rezolvăm acolo, iar pe traseu vreau să cred că suntem o echipă”, a spus și Alexandra Ciomag.

La rândul ei, Alina Radi, care a fost cât pe ce să se înece în timpul jocului pentru imunitate, a spus că nu se simte deloc bine, că o doare tot corpul și că se simte epuizată. Concurenta a adăugat că îi pare rău pentru că s-a dezamăgit pe ea însăși și că i-a dezamăgit pe cei de acasă.

Alexandra Porkolab a spus că își dorește să rămână în concurs pe merit și că atât ea, cât și celelalte Războinic sunt fete puternice care au ajuns la emisiunea Survivor România pentru a-și îndeplini un vis.

Urmăriți Impact.ro și pe