O concurentă de la Survivor a fost gata să se înece în timpul filmărilor. Panică generală. „Săriți!”

Andrei Simion, Dan Grecu 28.02.2023, 23:50
O concurentă de la Survivor a fost gata să se înece în timpul filmărilor. Panică generală. „Săriți!”

O concurentă de la emisiunea Survivor România 2023 a fost gata-gata să se înece în timpul filmărilor. A fost un moment de panică generală. Alți participanți la reality-show au sărit în ajutorul ei.

Concurentă de la Survivor, la un pas de înec

Concurenta, care face parte din echipa Războinicilor, nu a mai avut puterea să iasă din apă în timpul jocului pentru imunitate. Deși este mai puțin de o lună la Survivor România 2023, Alina Radi a cedat.

„A leșinat! Săriți!”, s-a auzit în momentul în care cei de pe margine au realizat ce i se întâmpla concurentei. Băieții au scos-o din apă, iar echipa medicală a intervenit de urgență. Alina Radi a fost luată cu targa de pe teren.

Alina Radi, cat pe ce sa se inece la Survivor Romania
Alina Radi, cat pe ce sa se inece la Survivor Romania

Concurenta, după ce a fost cât pe ce să se înece

În ciuda faptului că i s-a alăturat echipei la finalul zilei, concurenta încă se simțea rău, spunând că încă vedea dublu și în ceață. Alina Radi le-a mulțumit colegilor care i-au sărit în ajutor.

„Mulțumesc colegilor care au ajutat la revenirea mea. Nu știu cine a fost. Am simțit că mi se blochează spatele când am ieșit prima dată din apă și m-am prins de spate.

Am și amețit un pic, probabil și starea pe care o am…Și știam, de fapt, eram 100% sigură cu nu o să mai ajung să mă prind de balustrada aia. De acolo nu mai știu”, a spus Alina Radi.

Incidentul, cât pe ce să se repete

Incidentul a fost cât pe ce să se repede, după ce o altă concurentă din tabăra Războinicilor, Alexandra Porkolab, a întâmpinat dificultăți la ieșirea din apă. La un moment dat, nu a mai avut forță în brațe pentru a se ridica, astfel că a atârnat timp de câteva secunde de marginea pontonului.

„Mă simt foarte prost că nu am reușit să ies din apa aia. Lucrurile nu sunt ușoare deloc. Am rămas fără benzină. În ultimul timp nici nu am mai câștigat recompense mâncare. Sper să fie ultima dată când trecem printr-o chestie din asta. Este din ce în ce mai greu. Este foarte greu să duci pe două linguri de orez și pe 40 de grade. Îmi este foarte greu să mă refac, pentru că organismul   meu nu are de unde”, a spus Alexandra Porkolab.

Războincii au nominalizat-o spre eliminare pe Lucianna Vagneti, dar și Andrei Krișan a primit două voturi. Indiferent de ce concurent pleacă de la Survivor România 2023, în echipă mai rămân doar opt membri, mai puțini decât în tabăra Faimoșilor.

 

Compoziție foto: Carmen Iozan

Urmăriți Impact.ro și pe