Decizia radicală pe care a luat-o Gina Pistol, însărcinată în 4 luni. Avertismentul pe care vedeta Antena 1 l-a primit din partea medicilor

Iancu Andreea 21.09.2020, 15:30
Decizia radicală pe care a luat-o Gina Pistol, însărcinată în 4 luni. Avertismentul pe care vedeta Antena 1 l-a primit din partea medicilor

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă experiență a vieții sale. De când a aflat că urmează să fie mamă, vedeta de la Antena 1 se îngrijește cu atenție de sarcina sa. Astfel, fiind gravidă în 4 luni, Gina a decis să facă ce este mai bine pentru ea și pentru primul bebeluș al cuplului pe care îl formează cu Smiley.

Ce a hotărât Gina Pistol după ce s-a consultat cu medicul care îi urmărește sarcina

Este frumoasă și are un farmec aparte. Cu toate acestea, Gina nu a reușit până acum să aibă și noroc în dragoste. Deși a încercat de-a lungul timpului să se implice în relații serioase, vedeta nu a ajuns în fața altarului niciodată. Cereri în căsătorie au existat, însă Gina nu a simțit că era momentul să facă acest pas. Totuși, se pare că Smiley este cel alături de care frumoasa blondină și-a găsit echilibrul. Cei doi au o relație frumoasă de mai bine de patru ani, iar acum urmează să devină și părinți.

Însărcinată în patru luni cu primul său bebeluș, o fetiță, Gina radiază de fericire. De asemenea, prezentatoarea de la Chefi la Cuțite acordă și mai multă atenție modului în care se desfășoară sarcina. Astfel că, la sfatul medicului său, Gina a hotărât să renunțe la unele contracte și propuneri de colaborare în următoarea perioadă. Frumoasa parteneră de viață a lui Smiley este dispusă să facă orice sacrificiu pentru ca bebelușul să se nască sănătos.

Gina Pistol renunță la contracte pentru a duce sarcina la bun sfârșit
Gina Pistol renunță la contracte pentru a duce sarcina la bun sfârșit

Motivul pentru care Gina renunță la contracte

De altfel, principalul motiv pentru care vedeta Antenei 1 a refuzat mai multe job-uri este avertismentul medicilor. Specialistul care îi urmărește sarcina a sfătuit-o pe Gina să nu facă mult efort și să lase deoparte proiectele. Astfel, carismatica prezentatoare face un sacrificiu de dragul pruncului ei.

“Are aproape 39 de ani. La o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită. Să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire. Nu îi mai trebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite. Însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea o să și nască”, ne-au declarat apropiați ai vedetei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...