Veste surpriză în showbiz! Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți. Secretul celor doi a fost dezvăluit de apropiați

Stan Filon 19.08.2020, 09:42
Veste surpriză în showbiz! Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți. Secretul celor doi a fost dezvăluit de apropiați

Gina Pistol și Smiley nu au stat degeaba în izolare! Pandemia de coronavirus i-a adus și mai aproape, astfel încât cei doi vor deveni părinți! Frumoasa blondină va aduce pe lume un bebeluș peste șase luni, potrivit ciao.ro.

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți

Potrivit ciao.ro, Gina Pistol ar fi însărcinată în primul trimestru, sau cel puțin așa susțin sursele apropiate familiei.

“Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați.

Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat pentru CIAO.RO surse din anturajul celor doi.

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți
Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți

Gina Pistol va naște peste șase luni

Gina și Smiley au o relație de ceva timp, dar s-au tot ascuns de ochii lumii. Perioada pandemiei, când au stat împreună în izolare i-a făcut să recunoască totul. Cântărețul a făcut o serie de live-uri pe Facebook în care apărea și frumoasa blondină.

Relația a avansat și Smiley chiar i-ar fi oferit un inel de logodnă, iar acum cei doi vor deveni părinți!

”Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio.

Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a declarat Gina Pistol cu ceva timp în urmă.