Decizia Poliției în cazul accidentului mortal produs de Monica Odagiu. Vedeta a fost anunțată ce se va întâmpla cu ea

Beatrice Dumitru 02.05.2023, 09:51
Decizia Poliției în cazul accidentului mortal produs de Monica Odagiu. Vedeta a fost anunțată ce se va întâmpla cu ea

Monica Odagiu nu va uita uita niciodată ziua de 9 aprilie 2023, atunci când a accidentat mortal un pieton în centrul Capitalei. La trei săptămâni de la acel incident, ancheta poliției a fost finalizată. Ce se va întâmpla cu Monica Odagiu.

Ce verdict a dat poliția în cazul actriței Monica Odagiu

Monica Odagiu a fost implicată într-un accident de circulație soldat cu moartea unui pieton în vârstă de 33 de ani. Actrița a declarat imediat după incident că bărbatul s-ar fi aruncat în fața mașinii sale, astfel că nu a putut evita impactul. La aproape o lună de la accident, poliția a luat o decizie în acest caz.

După ce oamenii legii au vizionat imaginile înregistrate de mai multe camere de luat vederi care „băteau” în locul în care s-a întâmplat accidentul, au ajuns la concluzia că Alexandru nu a încercat să se sinucidă, așa cum s-a speculat, ci s-a dezechilibrat sau a leșinat, potrivit Cancan.

Decizia Poliției în cazul accidentului mortal produs de Monica Odagiu. Vedeta a fost anunțată ce se va întâmpla cu ea
Monica Odagiu, actriță.

Bărbatul a fost lovit de mașina condusă de Monica Odagiu, iar rănile suferite la cap au fost incompatibile cu viața. Poliția mai așteaptă acum raportul INML, care va arăta dacă tânărul consumase alcool, dar și care este motivul pentru care a leșinat.

Ce se va întâmpla cu Monica Odagiu

De asemenea, după ce au urmărit înregistrările video și au luat declarații martorilor aflați la fața locului, anchetatorii au concluzionat că Monica Odagiu a respectat toate regulile de circulație și că reacțiile ei de după accident au fost cele mai potrivite în astfel de situații. Din acest motiv, nu se va deschide dosar penal pe numele actriței, ci, cel mai probabil, dosarul va fi clasat ca accident.

Monca Odagiu și-a anulat toate spectacolele din luna aprilie și a plecat din București, alături de mama sa, pentru a încerca să treacă peste șocul suferit în urma accidentului. Dar, la sfârșitul săptâmânii, Monica Odagiu a anunțat că își reia proiectele, iar în acest weekend a putut fi văzută la Cluj, în spectacolul „O noapte furtunoasă”.

După spectacol, aceasta a publicat și câteva imagini pe contul personal de socializare. „Un pic de bine”, a scris Monica Odagiu în dreptul uneia dintre fotografii. În plus, actrița le-a mai spus fanilor săi că după această perioadă dificilă, în luna mai își va relua toate spectacolele și concertele în care este implicată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...