Monica Odagiu rupe tăcerea la aproape o lună de la accidentul mortal. Ce mesaj a transmis actrița abia acum

Mihnea Tălău, Coteț Alexandru 28.04.2023, 19:38
Monica Odagiu rupe tăcerea la aproape o lună de la accidentul mortal. Ce mesaj a transmis actrița abia acum

Actrița Monica Odagiu trece prin momente grele, după accidentul mortal de mașină, în care a fost implicată duminică, 9 aprilie 2023, în jurul orei 16.15, pe strada Ştirbei Vodă, în dreptul staţiei STB Luterană.

Artista spune că este cel mai greu moment pe care l-a trăit

Ea a stat o perioadă, departe de ochii curioșilor și, în plus și-a anulat spectacolele, având nevoie de multă liniște și înțelegere, căci accidentul mortal a marcat-o cu adevărat. Monica Odagiu nu a mai fost prezentă nici pe rețelele de socializare.

Artista a fost distrusă după moartea lui Alexandru, bărbatul care și-a dat ultima suflare în mijlocul străzii.

Iată că, după un timp în care a fost absentă din viața publică, actrița a revenit. Aceasta a mărturisit, în fața tuturor, că este una dintre cele mai grele perioade trăite de ea până acum. A ținut să le mulțumească oamenilor care au fost lângă ea în aceste momente grele, căci fără ei nu ar fi putut să meargă mai departe. Actrița face terapie pentru a putea trece peste șocul uriaș pe care l-a trăit.

Moment cumplit trait de Monica Odagiu dupa accidentul mortal
Moment cumplit trait de Monica Odagiu dupa accidentul mortal

Mesajul transmis fanilor de Monica Odagiu

În cele din urmă, a intrat pe rețelele de socializare și a făcut marele anunț. Le-a spus fanilor săi că se va întoarce pe scenă.

„Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum și dacă nu aș fi avut alături atât de mulți oameni minunați, cărora nu contenesc să le mulțumesc, ar fi fost și mai grea. Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii neîncetate, sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea.
Tocmai din acest motiv, vreau să vă anunț că mâine, la Cluj, o să urc pe scenă din nou cu spectacolul “O noapte furtunoasa”, iar începând cu luna mai, voi relua toate spectacolele și concertele. Vă îmbrațisez cu tot sufletul și vă mulțumesc că m-ați ajutat să rămân.. eu!”, a scris Monica Odagiu, pe pagina sa de Facebook.
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...