Decizia luată de Joan Laporta în legătură cu Messi. A uimit pe toată lumea imediat ce a devenit preşedinte FC Barcelona

Stan Filon 08.03.2021, 13:01
Decizia luată de Joan Laporta în legătură cu Messi. A uimit pe toată lumea imediat ce a devenit preşedinte FC Barcelona

Au fost alegeri foarte importante la FC Barcelona, unde a fost ales noul președinte al clubului de fotbal. Cel care a obținut cele mai multe voturi a fost Joan Laporta, președintele care și-a făcut campanie spunând că este singurul care îl poate face pe Leo Messi să rămână.

Iată decizia luată de noul președinte al FC Barcelona, Joan Laporta, în legătură cu Messi

Așadar, Joan Laporta, în vârstă de 58 de ani, a devenit noul președinte al Barcelonei, după ce a câștigat alegerile în fața cotracandidaților Victor Font și Toni Freixa. Joan Laporta a obținut 54,28% din voturi, Victor Font a obșinut un scor de 29,99%, pe când Antoni Freixa a obținut doar 8,58% din sufragii.

Joan Laporta a mai ocupat această funcție în perioada 2003-2010, iar acum a vorbit despre situația lui Lionel Messi. Fotbalistul legendar mai are contract cu FC Barcelona doar până la finalul acestui sezon, însă nu a luat o decizie dacă va mai rămâne la Barcelona sau nu.

Decizia luata de Joan Laporta in legatura cu Messi
Decizia luata de Joan Laporta in legatura cu Messi

Leo Messi, amintit în campania lui Joan Laporta

Joan Laporta și-a făcut campanie electorală spunând că este singurul care îl poate convinge pe Leo Messi să rămână la club. După alegeri, noul președinte al clubului a vorbit despre situația financiară grea cu care se confruntă toată lumea, din cazua pandemiei de coronavirus. A spus totuși că îi va face o ofertă lui Messi.

„Văzându-l pe Messi, cel mai bun jucător al lumii, votând alături de fiul său m-a emoționat și mi-a demonstrat că iubește Barca. Johan (n.r – Cruyff) i-ar fi spus să rămână, cu siguranță. Când pleci de aici, trebuie să pleci pe ușa din față. Propunerea mea va exista, dar va depinde de el. Nu banii vor fi cei mai importanți.

După ce voi vorbi și cu restul angajaților, îl voi suna pe Messi. Dacă îl voi convinge? Depinde de el. Eu voi face tot ce pot în condițiile economice actuale”, a declarat Joan Laporta, după ce a câștigat alegerile, citat de Mundo Deportivo. Leo Messi a înscris numai puțin de 24 de goluri în cele 34 de meciuri jucate de FC Barcelona în acest sezon.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...