Cum s-a încurcat FC Barcelona. Gafă imensă făcută de catalani înaintea unui meci din Liga Campionilor care vizează România

Marian Cărăvan 30.11.2020, 17:35
Cum s-a încurcat FC Barcelona. Gafă imensă făcută de catalani înaintea unui meci din Liga Campionilor care vizează România

Barcelona se pregătește de un nou meci în grupele Ligii Campionilor. Catalanii joacă în această săptămână în deplasare, însă atunci când au anunțat meciul, au făcut o gafă imensă.

Barcelona a făcut o gafă imensă înaintea meciului cu Ferencvaros

FC Barcelona joacă în această săptămână cu Ferencvaros în grupele Ligii Campionilor. Catalanii au anunțat pe rețelele sociale acest meci, însă au făcut o gafă care nu a fost sesizată nici măcar la o oră după postare. FC Barcelona a anunțat pe contul oficial de Facebook că va întâlni pe Ferencvaros, dar s-a încurcat în destinația finală.

În loc să anunțe că se îndreaptă spre Budapesta, gruparea catalană i-a „trimis” pe Lionel Messi și pe ceilalți jucători la… București. Gafă imensă făcută de Barcelona. Nu ar fi prima oară când capitalele Ungariei și României sunt confundate, dar de la un club profesionist ca Barcelona aveam totuși pretenții.

Evident, gafa imensă făcută de catalani nu a rămas fără urmări, nici în România, nici în Ungaria. Fanii maghiari au luat foc când au văzut grozăvia. Nu s-au putut abține de la comentarii acide sau ironice la adresa grupării catalane.

„Duceți-vă în București, ok? Noi putem să luăm toate cele trei puncte dacă sunteți acolo, să aveți un zbor liniștit!”, a comentat unul dintre internauți.

„Este Budapesta, idioți triști, nu București”, a scris un alt fan.

În cele din urmă, a fost făcută corectura de rigoare, dar asta după ce gafa a devenit virală.

FC Barcelona a anunta initial ca merge la Bucuresti
FC Barcelona a anuntat initial ca merge la Bucuresti

Barcelona îl poate ajuta pe Mircea Lucescu

Barcelona va juca miercuri, 2 noiembrie, de la ora 22:00, cu Ferencvaros, în etapa a 5-a din Grupa G a Ligii Campionilor. Formația catalană este deja calificată în optimile competiției, având punctaj maxim după patru etape. De partea cealaltă, formația maghiară este în luptă directă cu echipa lui Mircea Lucescu, iar un rezultat pozitiv cu Barcelona ar putea-o ajuta să se califice în fazele eliminatorii din Europa League.

Înaintea etapei a 5-a, lider în Grupa G este Barcelona, cu 12 puncte, urmată de Juventus, cu 9 puncte. Pe locul al treilea se află Dinamo Kiev, formație antrenată de Mircea Lucescu. Pe ultimul loc se situează Ferencvaros. Cele două formații au câte un punct și luptă pentru ocuparea locului al treilea în Grupa G, care îi poate duce în fazele eliminatorii din Europa League. Ferencvaros și Dinamo Kiev au obținut singurul punct în meciul direct, de pe 28 octombrie, de la Budapesta. A fost atunci remiză, 2-2, după ce formația lui Mircea Lucescu a condus cu 2-0.

Urmăriți Impact.ro și pe