Cu ce se ocupă Viorica Dăncilă de când a pierdut alegerile prezidenţiale. Nimeni nu aştepta la acest răspuns

Nicu Stan 17.02.2021, 15:16
Cu ce se ocupă Viorica Dăncilă de când a pierdut alegerile prezidenţiale. Nimeni nu aştepta la acest răspuns

Cu ce se ocupă Viorica Dăncilă de când a pierdut alegerile prezidenţiale. Nimeni nu aştepta la acest răspuns. Ce se întâmplă cu fosta candidată la alegerile prezidențiale, citiți în articolul de mai jos.

Ce mai face Viorica Dăncilă după ce a terminat cu politica. ”Nu sunt şomeră, cu toate că unii şi-ar fi dorit acest lucru”

S-a aflat cu ce se mai ocupă Viorica Dăncilă de când a pierdut alegerile prezidenţiale și a fost îndepărtată de la conducerea PSD, scrie alephnews.ro. Nimeni nu aştepta la așa ceva din partea ei.

Viorica Dăncilă a candidat a alegerile prezidențiale din partea PSD și a pierdut în fața actualului președinte Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă nu mai are loc în PSD

După pierderea alegerilor prezidențiale, Viorica Dăncilă a fost eliminată de la conducerea PSD și izolată de întregul partid. Astfel, prezentă de peste 20 de ani pe listele PSD, aceasta nu și-a mai găsit loc nici măcar la alegerile parlamentare din decembrie 2020, ca parlamentar de Teleorman.

Revenită în atenția opiniei publice, Viorica Dăncilă a încercat să-și facă loc și pe la televiziuni și aterizat la Aleph News, unde a ținut să sublinieze că aceasta nu este și nu a fost șomeră viața ei. În plus, ea susține că a oferit consultanță unor firme private. Tema consultanței oferite nu se cunoaște.

Ce a făcut Viorica Dăncilă după ce a pierdut prezidențialele

Am avut o perioadă în care am stat acasă cu familia, în Bucureşti, am acordat şi acord consultanţă mai multor firme private. Nu sunt şomeră, cu toate că unii şi-ar fi dorit acest lucru. Sunt membru de partid, nu am mai activat într-o organizaţie.

Am rămas membru de partid pentru că voi rămâne social democrată. Nu activez în nicio organizaţie pentru că ceea ce s-a întîmplat după alegerile prezidenţiale m-a dezamăgit foarte mult şi m-a făcut să stau pe margine, nu pentru că mi-aş fi dorit eu acest lucru, ci impus de actuala conducere (a PSD)”, a explicat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, noi acuzații la adresa PSD

Viorica Dăncilă a profitat că este la televizor și a făcut noi acuzații la adresa conducerii PSD. ”M-am gândit la schimbări în cadrul PSD. Să ştiţi că nu este totul la voia întâmplării.

Tot ceea ce am spus sper că va conduce la reacţia oamenilor din teritoriu, oameni pentru care alţii au hotărât fără să-i întrebe, vor conduce la o schimbare de atitudine în PSD şi o schimbare a conducerii PSD, pe care o consider o conducere foarte slabă, o conducere care nu ştie să facă opoziţie sau nu vrea să facă opoziţie, o conducere care s-a bazat ascensiunea în aceste funcţii, mă refer la Marcel Ciolacu şi la Paul Stănescu, pe trădare şi pe a da jos propriul guvern”, a acuzat Viorica Dăncilă.

Foștii președinți PSD, la fel

De asemenea, Viorica Dăncilă a declarat că Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Liviu Dragnea sunt făcuți din același aluat. ”L-au acuzat foarte mult pe Liviu Dragnea. Că a dat jos două guverne, este adevărat, nu trebuia făcut acest lucru, dar Liviu Dragnea a ieşit public şi a spus că Guvernul Grindeanu trebuie să pice, Guvernul Tudose trebuie să pice. Acum, Marcel Ciolacu şi

Paul Stănescu a făcut acest lucru, dar nu au avut curajul să iasă în faţă şi să spună aceste lucruri şi au lucrat aşa cum ştiu ei mai bine, cu multă laşitate, dar cu foarte multă implicare pentru a obţine aceste funcţii. Eu sper ca în PSD să nu mai avem yesmani, care sunt de acord întotdeauna cu ceea ce spune şeful şi ca fiecare organizaţie să-şi impună punctul de vedere pentru că anumite decizii schimbă traiectoria unui partid şi, de ce nu, traiectoria unei ţări”, a precizat Viorica Dăncilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI