Decizia fără precedent a lui CTP. La ce renunța dacă tot Gabriela Firea câștiga alegerile

Rădulescu Valentin 28.09.2020, 20:44
Decizia fără precedent a lui CTP. La ce renunța dacă tot Gabriela Firea câștiga alegerile

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a mărturisit recent ce ar fi făcut dacă Gabriela Firea ar fi câștigat încă un mandat la Primăria Capitalei. Acesta nu a fost deloc de acord cu deciziile luate de Firea încă de la început, iar acum este optimist cu privire la noul primar General. Ce ar fi făcut dacă PSD urma că câștige alegerile?

Decizia care i-a uimit pe toți. Ce ar fi făcut CTP dacă Gabriela Firea câștiga încă un mandat?

Gazetarul a surprins pe toată lumea cu declarațiile făcute după alegerile locale. Acesta mărturisit că dacă Gabriela Firea și PSD câștigau alegerile, s-ar fi lăsat de aparițiile televizate și s-ar fi limitat la scris în Republica. Acesta a susținut că nu mai era în stare să apară la televizor dacă social democrații mai stăteau la putere.

„Nu v-am spus pe cine am votat, însă am să vă spun altceva, ce aveam de gând să fac dacă acum ar fi câştigat acestea alegeri PSD şi Gabriela Firea. Aveam de gând să renunţ la orice activitate televizată a mea, în audiovizual, şi să mă limitez la ce mai scriu în Republica. Nu mă simţeam în stare, după 30 de ani, să o iau de la capăt cu acest PSD cu care eu nu mai aveam niciun fel de marjă de discuţie, din momentul în care l-am calificat, în 2019, drept acest Cernobîl al politicii româneşti. Nu mai puteam continua. Acum mai pot să continui”, a declarat CTP la Digi 24.

Decizia fără precedent a lui CTP. La ce renunța dacă tot Gabriela Firea câștiga alegerile
Decizia fără precedent a lui CTP. La ce renunța dacă tot Gabriela Firea câștiga alegerile

„Nu mai suportam să comentez ce zice doamna Firea”

Cristian Tudor Popescu și-a explicat și motivul pentru care ar fi ieșit din televiziune. Gazetarul susține că nu ar mai fi suportat încă 4 ani de mandat al Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. Mai mult, CTP a mărturisit și faptul că Gabriela Firea face parte dintre cei ”vechi”, precum Mitică Dragomir, Petre Roman și Anghel Iordănescu.

Despre victoria lui Nicușor Dan, gazetarul speră că va reuși să pună în practică toate metodele pentru a rezolva problema traficului din București.

„Nu mai suportam, nu mă mai puteam gândi la 4 ani în care să comentez zicerile doamnei Firea, exprimările sale deosebit de delicate, că așa a spus dânsa, că a fost victima unor insulte, unor atacuri josnice din partea adversarului politic. Ori dimpotrivă, eu am văzut că dna Firea s-a asociat cu o făptură, pe care nu pot să o numesc altfel decât o vânzătoare de hârtie igienică second hand, și prin intermediul acelei făpturi a vărsat asupra adresarului său, Nicușor Dan, butoaie de zoaie, de lături”, a spus gazetarul, invitat la Știrile PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe