De unde are bani, de fapt, soțul Deliei. O ține în puf pe cântăreață

Andreea Bisinicu 08.01.2021, 15:18
De unde are bani, de fapt, soțul Deliei. O ține în puf pe cântăreață

De unde are bani, de fapt, soțul Deliei. O ține în puf pe cântăreață. Cei doi au o relație foarte frumoasă, iar căsnicia lor i-a face pe mulți invidioși. Sunt la fel de veseli și de excentrici, adoră călătoriile și sunt mereu dornici de aventură. Delia și Răzvan Munteanu se completează perfect, iar fanii artistei nu ar putea fi mai încântați de imaginile pe care le postează cei doi din vacanțele lor de vis, ori de câte ori reușescă să evadeze din rutina cotidiană.

De unde are bani, de fapt, soțul Deliei

Pe Delia o cunoaște toată țara. Considerată de foarte mulți români drept cea mai bună voce a României, Delia nu dezamăgește niciodată. E frumoasă, e inteligentă, este carismatică, are o voce pe care nu ai cum să nu o recunoști și o carieră impresionantă în domeniul muzical. De la copila aceea blondă cu ochii tulburător de albaștri din trupa N&D de acum mai bine de 20 de ani, Delia a devenit o femeie superbă, directă, sinceră, un artist desăvârșit cu un simț al umorului debordant, care a câștigat inimile a milioane de fani din toate colțurile țării.

Jurata show-urilor „X Factor România” și „iUmor” este căsătorită, din 2012, cu afaceristul Răzvan Munteanu. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, fiind făcuți unul pentru celălalt. Pe lângă calitățile fizice și spirituale pe care le posedă, soțul Deliei are un fler extraordinar atunci când vine vorba despre afaceri. Cei doi o duc foarte bine și pe timp de pandemie și își permit să meargă în orice destinație exotică de pe Glob, ambii fiind pasionați de vacanțe și călătorii exotice. Partenerul de viață al Deliei este proprietarul a două cluburi din Centrul Vechi al Capitalei și este partenerul unei companii de construcții.

„Eu sunt prieten cu ei şi am plecat încet, ca şi client, apoi ca investitor şi apoi acţionar. Adică am urmat toate treptele. Îmi place această afacere. O să avem nişte proiecte care duc dincolo de rezidenţial, o să apară o divizie premium. Eu am o teorie: în România, oamenii cu bani sunt cei mai defavorizaţi dacă urmărim ce aşteptări au ei şi stilul lor de viaţă. Oamenii normali au foarte multe facilităţi. Clienţii au venit la One United pentru că ce s-a promis aia s-a întâmplat plecând de la nivelul de calitate până la termenele de execuţie”, i-a declarat Răzvan lui George Buhnici, pentru canalul lui de YouTube.

Delia si Razvan isi surprind mereu admiratorii cu ipostaze amuzante
Delia si Razvan isi surprind mereu admiratorii cu ipostaze amuzante

Cum se ocupă Răzvan Munteanu de cariera Deliei

Știm, orice piesă pe care pune Delia mâna devine hit și îi aduce câștiguri substanțiale vedetei, fiica Ginei Matache fiind una dintre cel mai de succes artiste din România. Cu toate aceste, nici soțul Deliei nu se lasă mai prejos. Răzvan Munteanu este, pe lângă soț, și managerul blondinei. Acesta este foarte implicat în cariera soției sale în care crede din tot sufletul și o susține, de fiecare dată.

„În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi şi am în spate o echipă foarte bună, pe care o coordonez”, declara Răzvan Munteanu în urmă cu ceva timp, potrivit celor de la cancan.ro

Urmăriți Impact.ro și pe