Adevăratul motiv pentru care Delia s-a căsătorit. Mama cântăreței a rupt tăcerea

Ana Anitoiu 19.11.2020, 10:54
Adevăratul motiv pentru care Delia s-a căsătorit. Mama cântăreței a rupt tăcerea

Mama Deliei a rupt tăcerea și a dezvăluit adevăratul motiv pentru care fiica ei s-a căsătorit. Gina Matache a dat detalii incredibile din casă.

Ce a dezvăluit mama Deliei despre cântăreață și despre soțul ei

Într-un interviu televizat, Gina Matache nu s-a sfiit să facă dezvăluiri despre fiica ei cea mare. Mama Deliei a spus cuvinte emoționante despre cântăreață.

”Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum.”, a spus Gina Matache, conform antenastars.ro.

De asemenea, mama Deliei a făcut dezvăluiri despre soțul cântăreței, Răzvan Munteanu. Despre ginerele ei, Gina Matache a spus că nu a întâlnit pe cineva mai atent și drăgăstos.

”Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin.”, a mai spus Gina Matache.

Mama cantaretei a dezvaluit adevaratul motiv pentru care Delia s-a casatorit
Delia si mama ei, Gina Matache

Mama Deliei, despre motivul pentru care Delia nu a făcut un copil, până acum

Totodată, mama Deliei a dezvăluit motivul pentru care cântăreața nu a făcut un copil, până acum, deși are o căsnicie fericită cu Răzvan Munteanu.

”Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă.”, a mai spus mama Deliei.

Mama cantaretei a dezvaluit adevaratul motiv pentru care Delia s-a casatorit
Delia si sotul ei, Razvan Munteanu

Deși Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, pandemia de coronavirus a afectat-o grav și pe ea, la fel ca pe alți artiști. Din cauza restricțiilor ce au fost impuse, pentru combaterea răspândirii noului coronavirus, tuturor artiștilor li s-au anulat spectacolele din noaptea de Revelion. Cei mai păgubiți dintre ei sunt Smiley, Andra, Delia și Loredana Groza.

În fiecare an, Delia obișnuiește să aibă câte trei concerte în noaptea de Revelion. Unul în Piața Constituției, pentru care încasează 15.000 de euro, și alte două concerte în locații private din București, ce îi aduc alți 15.000 euro.

Însă, campioana concertelor de Revelion din România rămâne Loredana Groza, care are chiar cinci spectacole, în noaptea de Anul Nou.

Recent, Delia și soțul ei au plecat într-o vacanță de zece zile în Maldive. Cei doi au plătit 10.000 de euro pentru acest răsfăț. Cântăreața, în vârstă de 39 de ani, s-a fotografiat într-un costum de baie și a publicat imaginea pe internet. Detalii, AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe